U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Gooreind - Meer (speeldag 17 op 11-01-2014)

Eindstand: Gooreind 3 - 1 Meer

Goorend-Meer
Na een paar minuten gespeelt te hebben is de thuisploeg in de aanval
maar de spits besluit over.Dan gaat de bal van Robbie naar Maarten die met links moet trappen en net naast schiet.De eerste 15 minuten gaat het spel over en weer.Dan de keeper van Goorend als hij de bal terug in het spel brengt recht bij Maarten in de voet die direct aanlegt maar de bal gaat weer net naast.Zo is het weer aan Goorend als een speler voorlangs trapt.Een mooie pas van Dennis naar Maarten die recht op goal kan trappen maar de bal wordt afgeblokt.Aan de andere kant hebben we geluk dat de spits niet goed de bal kan raken.Dan is er een misverstand tussen Dennis en Raf een tegenspeler kan bijna van deze situatie profiteren maar Dennis kan nog net op tijd de bal redden.Door een foutje in de verdediging kan een speler door die maar juist overtrapt.Een mooie voorzet van Nick op Maarten die nog maar eens net naast trapt.En dan is het aan Maarten een mooie voorzet kan geven en zo via het hoofd van een tegenspeler in goal wordt gewerkt (0-1) zijn we 37minuten ver.Daarna is een speler van Goorend alleen en kan de bal net naast Raf in goal werken (1-1) 40min.
En zo gaan we rusten.
Eerste 10minuten van de 2de helft is zoals in begin van de match het spel gaat op en neer.Totdat een tegenspeler foutief wordt onderuitgehaald in de zestien penalty.(2-1) Een goede corner gegeven door Nick V Jarno neemt hem recht op de sloef en maar net over.Dan gaat Geert door en word onderuitgehaalt door de keeper en dat is ook penalty.Nick V pakt zijn veranwoordelijkheid maar hij trapt naast.Dan word het spel een beetje bitsiger en Jef word keihard langs achter gepakt voor de ogen van de scheidsrechter moet altijd rood zijn maar het bleef bij geel.Goorend in de aanval en via een speler in corner die word goed gegevenen binnengekopt (3-1) danzijn er nog een 15tal minuten te spelen maar we kunnen geen potten niet meer breken.We waren gekomen voor de drie punten maar nu moeten we zonder punten naar huis hopelijk volgende keer beter.