U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Jeugdnieuws
Bobbejaanland jeugdwerking!
06 jul 2014 om 21:23:02

Ook dit jaar kunnen alle jeugdspelers van het afgelopen seizoen een uitstap naar Bobbejaanland mee maken. De uitstap zal dit jaar doorgaan op donderdag 14 augustus.

Verdere info volgt.

Vacature jeugdtrainers U11 B en U15 !
23 jun 2014 om 15:15:43

Voor volgend seizoen is het jeugdbestuur nog op zoek naar jeugdtrainers voor onze U11B en U15.

Mensen zonder trainerservaring zijn eveneens welkom. U zal begeleid worden door onze jeugdcoördinator en kan werken volgens ons jeugdplan.

Hiervoor kan u contact opnemen met jeugdvoorzitter Frank Vissers, e-mail frank.vissers@telenet.be of onze jeugdcoördinator Jo Donckers, e-mail jodonckers@telenet.be

U13 op tornooi in Terneuzen (Nl)
01 jun 2014 om 09:01:34

KFC Meer U13 sluit het seizoen af….

 

Dat voetbal nooit stopt, bewezen de U13 spelers van KFC Meer op Hemelvaartsdag donderdag 29 mei. Met 14 spelers reden we naar een groot tornooi in Terneuzen (NL) waar we 4e werden in een poule van 10. Helaas waren na 6 matchen van 15 minuten en een gebrek aan trainings-ritme de kaarsen geheel uitgebrand. Maar toch was dit tornooi in de meeste opzichten een plezier om aan deel te nemen.

Daarnaast was het voor de spelers Stef VDL, Stef H, Daan, Oliver, Jente, Järke en Remy een definitief afscheid van de U13.

 

BEKER VAN ANTWERPEN 2014
26 mei 2014 om 16:59:01

We kregen de gegevens binnen van de loting van 23 mei voor de "BEKER VAN ANTWERPEN", 2014.

Meer zit in groep 1. We hebben deze groepswedstrijden op onze site gezet. Links onder het tabblad Uitslagen vindt U,  Beker van Antwerpen. Klik hier op en U kan de wedstrijddagen en uitslagen zien.

Voorstellen reeksen 3e provinciale.
21 mei 2014 om 19:41:53

 

Na de voorstellen van de "Vacla", stelt het Provinciaal Comité eveneens een indeling voor, waarbij (volgens ons) de meerderheid van de clubs over de uiteindelijke voorstellen kan stemmen.
De volgende bijeen komst van de clubs is op donderdagavond 19 juni. Op de algemene provinciale vergadering van zaterdag 21 juni zal dan alles officieel bevestigd worden.

 

Voorstellen klik hier.

Vacature jeugdtrainers
20 mei 2014 om 12:45:52

Voor volgend seizoen is het jeugdbestuur nog op zoek naar jeugdtrainers voor diverse jeugdreeksen.

Mensen zonder trainerservaring zijn eveneens welkom. U zal begeleid worden door onze jeugdcoördinator en kan werken volgens ons jeugdplan.

Hiervoor kan u contact opnemen met jeugdvoorzitter Frank Vissers, e-mail frank.vissers@telenet.be of onze jeugdcoördinator Jo Donckers, e-mail jodonckers@telenet.be

Barbeque en uitreiking Gouden Schoen!
19 mei 2014 om 17:51:00

Afgelopen zaterdag stond de jaarlijkse barbeque met uitreiking van de Gouden Schoen  weer op het programma. Een kort fotoverslag leest u hier in bijlage.

 

 

EINDE SEIZOEN MET ONDERLING TORNOOIKJE
09 mei 2014 om 09:13:15

Om het spannende seizoen, behoud in derde provinciale, plezant af te sluiten, werd er op donderdagavond 8 mei een onderling tornooike gespeeld tussen de spelers van de eerste ploeg. Met vier ploegen, harten, ruiten, schoppen en klaveren, werd het een spannende avond.

Het tornooike werd gewonnen door de ruites, die ploeg bestond uit Koen Koyen, Marijn Van Gastel, Wouter Lauryssen, Robin Koyen en Pieter Vervoort . De winnende ploeg is te zien op de onderstaande foto met de daarbij horende flessen champange en sluikreclame van de trainer.

 

Na het sportieve werd er nog druk nagekaart over de vele spannende matchen van het voorbije seizoen. En werd er getrakteerd door de afscheid nemende Pieter Donckers met een lekker etentje en het nodige gerstenat. Langs deze weg willen we Pieter (Pie) bedanken voor zijn jaren in Meer bij de eerste ploeg, waar hij steeds het uiterste van zich heeft gegeven.We wensen hem veel succes in Wortel.


 

Onze debutantjes in Weelde !
06 mei 2014 om 20:19:40

De debutantjes U6 van KFC Meer namen gisteren deel aan het debutanten + U7 -tornooi in Weelde. De jongens hebben zich kranig geweerd en er werd ook gespeeld tegen al wat grotere jongens (U7-teams deden ook mee). Na twee verloren matchkes werd er een keer gelijk gespeeld en tegen de thuisploeg van KSK Weelde werd er gewonnen!

Transfers
05 mei 2014 om 13:50:36

Inkomend :

   Rachid Moesant en Steven van de Vreede blijven.
   Niels Aerts (zoon Ronny) komt van Hoogstraten.
   Aissam Eddaoudi komt van FC Turnhout

T 2  :   Stan van Gestel

Uitgaand :

   Pieter Donckers gaat naar Wortel
   Danny Pas gaat naar Meerle
   Christian Vissers gaat naar ??? niet bekend
   Remy Goris U13(zoon Paul) gaat naar Hoogstraten