U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Wechelderzande A - Meer A (speeldag 10 op 22-03-2014)

Eindstand: Wechelderzande A 0 - 6 Meer A

 

Na 2 goede partijen waarin we steeds vergaten te scoren waren de spelers er op gebrand de 3 punten mee te nemen uit Wechelderzande. Na 6 minuten kregen we een vrijjetrap van de zijkant. Robin werkte de bal rechtstreeks en hard richting doel, de keeper loste het schot waarop Pieter Voeten de rebound voor zijn rekening kon nemen maar kreeg de bal niet in doel. 14’ Robin met de actie tussen 2 verdedigers en de pass die net niet tot bij Wieland geraakte. 18’ Pietje leverde een perfecte strakke voorzet af richting penaltypunt waar Robin goed op inliep maar zijn kopbalkogel net over doel zag verdwijnen. 22’ de vooraktie en het goede breedleggen van Glenn leverde Pietje een opgelegde kans op. Welke dan ook overtuigend overhoeks het zijnet werd ingeschoten 0-1. Na een lange fase zonder gevaar kwam er net voor rust weer iets meer druk vanuit de KFC. Glenn ziet zijn voorzet boven de keeper binnenwaaien 0-2. Tevens ook de ruststand.

 

50’ Robin wederom met de pass richting Wieland, dit keer komt hij wel tot bij de spits maar diens schot werd geblokt. 56’ Tom V rukt mee op en gooit de bal voor de kooi waar Robin over drukt. 60’ Glenn liep de hoek in bij een counter vanwaar hij een perfecte voorzet afleverde tot bij Kenneth die de bal aanneemt maar den niet kan afwerken. 65’ een corner bleef hangen in het pak en het was wederom Glenn die de bal in de kooi werkte 0-3. 70’ Kenneth ronde zijn actie (bijna) goed af maar Wieland gaf het laatste zetje aan de bal en gunde Kenneth niets maar hij stond buitenspel dus telde het doelpunt niet. 72’ Michael met de dribbel voorbij zijn verdediger en kapt naar binnen om een schot richting de verste hoek af te vuren maar de bal miste het doel op een haar. 73’ de band gaf Pietje een goed gevoel waarbij hij zelfs vanuit de 3de of 4de lijn het aandurfde om af te drukken. Maar de bal week af. 75’ Tom v rukte wederom goed op en liep zijn man eruit. Tijdens de spurt behield hij goed het overzicht en legde hij de goal op een presentatiebordje voor Wieland weg aan de eerste paal, Wieland kon haast niet meer missen en zette de 0-4 op het scorebord. 82’ Pietje verlegde het spel perfect in de diepte tot bij Michael die zen rechtstreekse tegenstander het bos in stuurde met een overstapje. Het schot trof jammer genoeg het zijnet. 84’ Michael en Michiel leggen een mooie 1-2 op de mat waarbij Michael alleen voor doel verscheen en vanuit een scherpe hoek punterde hij de bal in het zijnet 0-5. 85’ Pieter stuurde Wieland op wandel en die deed dit met verve en omspeelde de keeper waarna hij enkel de bal nog binnen te blazen had 0-6. 87’ Wieland soleert zich tussen 3 man tot de achterlijn maar kreeg zijn voorzet niet tot een medespeler. 88’ Wieland met de voorzet tot Bob die zijn goede invalbeurt net niet bekroond door zijn inzet op de lat uiteen te laten spatten.

 

We weten de goal weer staan en kunnen met een goed gevoel naar de volgende wedstrijd toeleven. Allen op post

 

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Verheyden, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Jef Adriaensen, Glenn Verpoorten, Pieter Voeten, Bob Jansen, Michael Graban, Sil Van der Linden, Sam Tilburgs, Stijn Van Dongen, Robin Koyen, Pieter Vervoort en Art Laurijssen