U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Minderhout A (speeldag 12 op 23-11-2013)

Eindstand: Meer A 0 - 1 Minderhout A

De bezoekers trapte af bij een ideaal voetbalweertje. Bij een stevig begin van beide ploegen is het Meer dat een eerste keer aanklopt. Wieland ziet een goede actie van Michael tot bij hem belanden waarna hij de bal met goed voetenwerk voorbij zijn eerste tegenstander werkt. Maar zijn tweede man de doorzag zijn kapbeweging met corner tot gevolg. Ook de corner leverde gevaar op maar niemand kon de bal binnen werken nadat de keeper onder de bal doorging. Niet veel later is het MVV dat een eerste keer op komt zetten, na matig verdedigen wist de uitspelende spits sneller op de bal te zijn als Sven en werkte goed af in de korte hoek 0-1, 15’. Nog eens 4 minuten later komt de uitploeg een 2de keer opzetten met corner tot gevolg. Na een lange tijd middenveldspel zet de KFC nog eens op toen de rust dichter bij kwam. Na enkele snelle omschakelingen vonden we na een beste actie van Michael geen medespeler.

Na de rust kwamen de jongens weer scherp uit de kleedkamers om de tweede helft aan te vatten. Na een goede rush van Tom V en enkele kleine kansjes kregen we meer druk op het Minderhoutse doel. Op het uur worden we even wakker geschud en is het wederom Sven die de ploeg van een grotere achterstand weerhoud. 68’ Nick komt na een goede actie de 16 binnen waar hij wordt aangetikt maar hij blijft sportief en liep verder, al hadden we hem liever de penalty zien versieren. MVV heeft meer foute waaronder enkele vuile fouten nodig om de druk voor hun doel weg te houden. 86’ Nick alleen richting keeper maar kapte een teruggekomen speler uit in plaats van direct op doel te besluiten. We zagen zo een goede mogelijkheid onbenut.

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden, Jonas Van Aperen, Sil Van Der Linden, Wieland Stinkens, Florian Koyen, Nick Vorsselmans, Michiel Vermeiren, Michael Graban, Wannes Snoeys, Tom Verheyden (mvdp), Bob Jansen, Pieter Vervoort en Sam Tilburgs