U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Poppel A - Meer A (speeldag 13 op 30-11-2013)

Eindstand: Poppel A 2 - 1 Meer A

We starten de match met broekjes van nieuwe sponsor Magda en Toon Frut welke natuurlijk mooi onder de familie en shirtsponsor Het Fortuin staan. Vanaf de start werd er goed druk gezet waaruit na 10 minuten Stef een eerste kans kreeg. Hij haalde een bal mooi in 1 tijd uit de lucht maar zag zijn schot het doel op een haar missen. Even later speelt Michiel een verre uittrap tot bij Wieland die net buiten spel stond. 16’ de grootste kans kwam van de voet van Michiel welke miste nadat Florian een bal van Wouter goed verlengde tot bij Michiel. Rond de 20ste minuut kregen we enkele vrijje trappen vanop +-20m maar we konden er geen gevaar meer maken. Even later krijgt ook Poppel een vrijje trap op een gelijkaardige positie maar ook hier kwam geen gevaar uit verder. 5 minuten voor rust werkt Wouter de bal met de buitenkant van de voet tot bij Michiel die de bal goed van de achterlijn terug naar het penaltypunt trekt waar Wieland kon afdrukken. Maar ook deze inzet deed de netten niet trillen. Net voor rust is het Poppel dat komt opzetten maar niet voorbij Sven geraakte die in 2 keer de bal wist te redden.

De tweede helft kwam maar traag op gang maar een fout op Wouter zorgde voor een vrijjetrap aan de zijlijn. Florian ging achter de bal staan om de bal indraaiend richting doel te trappen, we zagen de keeper onder de bal doorgaan en de 0-1 stond op het bord, 55’. Echter is het 3 minuten later weer over te doen nadat een corner kort werd gegeven waarna een zondagsschot voor de gelijkmaker zorgde. 64’ een vrijetrap op een ongeveer gelijkaardige afstand van doel maar op de andere flank zorgt wederom voor Meers gevaar. Wederom zwiept Florian de bal voor doel en schilderde Wieland een schietkans voor maar die zag zijn volley over gaan. 70’ Michael rukt op en snijd door de verdediging met een goede loopactie zonder bal. Hij kreeg de bal toegespeeld en kwam bijna alleen voor doel maar de bal bleef in de zandbak aan de 16 steken. 73’ de druk werd weer mondjesmaat opgevoerd na een schot van Sam nadat Wieland de bal goed had afgelegd. Echter was het niet de KFC dat de winning goal wist te maken. Poppel wist nog een laatste keer voor doel te verschijnen en klungelde de bal in doel na mistrappen waarbij iedereen verast werd en perplex stond bij het intikken van zijn tweede poging 2-1, 88’.

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden, Jonas Van Aperen, Sil Van Der Linden, Wieland Stinkens, Florian Koyen (mvdp), Nick Vorsselmans, Michiel Vermeiren, Michael Graban, Gregory Carrasquet, Kenneth Van Aelten, Wouter Laurijssen, Pieter Vervoort en Sam Tilburgs