U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Dosko - Meer A (speeldag 14 op 07-12-2013)

Eindstand: Dosko 2 - 3 Meer A

Bij onze vrienden uit Baarle kwamen we al snel 1-0 achter na een goede lange bal op een vrijstaande man die de verre hoek perfect uitkoos, 1’. We waren dus direct op achtervolgen aangewezen. Ze stonden goed te verdedigen en we wisten er niet met scherp door te komen. Tot we een fout gemaakt zagen worden op 18m van het doel. Iets naar de bek van Michiel die er zijn linker keurig achter plaatste waarna de bal in de winkelhaak verdwijnde 24’ 1-1. Na wat zwak middenveldspel zonder kansen zagen we Sven uitvallen met een knieblessure na een harde botsing, 36’. We gingen rusten na een helft met weinig beleving en beweging.

Net na rust was de beleving al weer wat groter en kwamen we meer tot voetballen toe. Al zagen we na 10 minuten de bal in het meerse doel verdwijnen 2-1, Pieter was kansloos in doel maar keepte overigens een puike wedstrijd. Hoe dichter we bij het einde van de match kwamen kregen we meer ruimte en konden we gevaarlijker worden. Dit resulteerde in enkele kleine kansjes maar komen vooral goed weg bij een correct gefloten buitenspel geval waarbij DOSKO een grote mogelijkheid laat liggen. Een 4 minuten later maakte Florian de gelijkmaker op aangeven van Michiel. Florian werd goed weggestuurd en werkte beheerst af met een verdediger in zijn rug 74’. Hierna werden we balvaster en wonnen we meer duels. Net voor het einde werden we hiervoor beloond met alweer een goal van Florian. Deze keer is het Sam die de bal tussen verdediging en keeper legt waarna Florian wederom op snelheid zijn man aftroeft en de bal tegen de netten werkt. 86’ 2-3. De punten zijn mee naar Meer gekomen waardoor we de aansluiting op de top niet verliezen!!

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden, Jonas Van Aperen, Sil Van Der Linden, Bob Jansen, Tom Verheyden, Nick Sprangers, Florian Koyen, Michiel Vermeiren, Michael Graban, Pieter Vervoort, Stijn Van Dongen en Sam Tilburgs