U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Turnhout FC (speeldag 15 op 14-12-2013)

Eindstand: Meer A 0 - 1 Turnhout FC

We begonnen de wedstrijd op het B veld. Al snel viel Florian uit met een liesblesure 16’. Direct hierna valt de eerste van 6 gele kaarten voor een vuil spelend Turnhout. Op een vrije trap na 1 van deze fouten dropt Tom V de bal voor de pot waar Stef over doel beslist. 18’ Pieter met een schotje uit de tweede lijn, de keeper was gewaarschuwt. 24’ Pieter steekt bal perfect diep tot bij Michael die de bal niet naast de keeper wist te prikken. 25’ een snelle vrije trap van Stef naar Wieland zorgde voor gevaar nadat Wieland de bal goed voortrok tot bij Pieter die op zijn beurt aflegde voor Kenneth. Echter mikte Kenneth de bal net naast de paal. 30’ een goede actie van Wieland met bijhorende voorzet bereikte Pieter maar die kon de bal net niet goed naar beneden knikken om de bal onder de deklat te krijgen. 37’ Pieter verast iedereen met een schot-lob vanop 16m uit de draai maar zag zijn inzet voorlangs gaan. Even later vielen er nog 2 kaarten voor de uitploeg. Net voor de rust bleef er nog een bal voor doel hangen bij een corner maar ook deze kregen onze jongens niet tegen de touwen.

54’ Kenneth achter de bal bij een vrije trap vanop een aanlokkelijke afstand. Maar het schot geraakt niet verder dan de muur, de tweede bal van Michael had hetzelfde lot. 64’ de eerste Meerse gele kaart na een “profesioneel” foutje van Tom V aan de middenlijn. De kansen werden wat minder en het werd vooral middenveldspel tot de laatste 10 minuten. 82’ Stef met de bal tot bij Wieland die de bal voorbij de keeper kreeg maar de bal achter de lijn gekeerd zag worden en dus scoorde. Echter had de scheidsrechter dit anders gezien en bleef de 0-0 op het bord staan. 4 minuten later kregen we het deksel op de neus. Bij een corner kregen we de bal niet weg en kon een uitspeler van dichtbij inkoppen.

Ploeg: Marco Laurijssen, Tom Lauryssen, Jef Adriaensen, Stef Schalk, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Bob Jansen, Tom Verheyden, Florian Koyen, Michiel Vermeiren, Michael Graban, Pieter Vervoort (mvdp), en Sam Tilburgs