U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Vosselaar A - Meer A (speeldag 16 op 04-01-2014)

Eindstand: Vosselaar A 1 - 2 Meer A

 

De eerste wedstrijd na de winterstop is nog maar net op gang getrapt en er valt al een corner voor de KFC. De keeper was nog niet goed opgewarmd en loste maar zag de bal door een verdediger weggetrapt worden. 11’ aan het spelen en Stef stuur Pieter alleen op de keeper af. Pieter is eerder op de bal maar wordt onderuit geschoffeld door de keeper terwijl hij alleen op doel af kon gaan. De scheids durfde het echter niet aan om een rode kaart te geven. 15’, Stef weet de bal goed laag te houden maar geraakte niet door het bos aan thuisspelers en zag de bal in corner belanden. 17’ de scheids lapt mvdp Stef door een knullige loopactie. 22’ een eerste keer duikt de thuisploeg op voor Sven maar Sam weet de bal nog net op tijd af te snoepen. 28’ Michiel steekt de bal goed over de linker flank tot bij Kenneth die zijn mannetje er uit loopt en dan een voorzet aflevert. Deze word echter net op tijd gekeerd waardoor een volgende corner getrapt mocht worden. Toen deze corner verlengd werd was het Sam die zen linker achter de bal zette maar zen schot net over zag zoefen. 30’ Pieter neemt een vrije trap zeer snel tot bij Stef die zen kopbal op de paal uiteen zag spatten. 41’ Michiel probeert de netten aan het trillen te krijgen met een halve omhaal maar zag zen poging gestopt worden door een steeds beter keepende thuiskeeper.

 

Tijdens de rust konden we concluderen dat het geluk niet altijd aan onze zijde was maar dat er wel inzet was om te strijden voor die 3 punten. We starten de tweede helft zoals de eerste met Meers doelgevaar in de eerste minuut. Ditmaal was het Tom met een schot uit de tweede lijn maar miste een tickeltje buskruid in de benen om de keeper te verschalken. Even later is het diezelfde Tom die zich goed doorzet op de linkerflank en zo Kenneth kon bedienen die goed opdook aan de tweede paal maar zen inzet door een wereldredding gekeerd zag worden. 52’ Kenneth zet 2 spelers te kijken en speelt de bal net iets te laat tot bij Wieland die hierdoor in buitenspelpositie stond. 57’ Sven houdt de ploeg recht met een goede beenveeg. Jonas reageerde het snelste op de vrije bal en stuurde Pietje de diepte in die op zijn beurt Wieland bereikte met een steekbal op maat, Wieland werkte netjes paal binnen maar de scheids had al gefloten voor (een dubieuze) buitenspelval. 63’ Tom speelt de bal diep op zichzelf en had enkel de bal breed te leggen toen de keeper te snel uitkwam. Pieter duwde de voorzet simpel tegen de touwen 1-0!! Echter krijgen we zeer snel een domper nadat een lichte penalty omgezet wordt door de thuisploeg. De in het roze keepende Sven kon de bal net niet keren waardoor de bordjes wederom gelijk hongen. 71’ Stef stuurde Nick richting de achterlijn waar hij de bal goed terugtrok tot bij Pieter wiens schot met een goede save gekeerd werd. 75’ Wederom Pieter aan het kanon, nu vanop een 18m vanwaar hij de bal richting winkelhaak trapte maar ook deze bal had de keeper. 86’ de KFC blijft drukken en zag een kleine kans naast hobbelen. In diezelfde minuut legt ook Tom nog een keer aan maar zag zen schuiver in de handen van de keeper verdwijnen. 88’ de scheids die toch een mindere indruk naliet zag ook op het einde van de wedstrijd een buitenspelgeval slecht. Wieland vertrok nog achter de man toen de bal vertrok en kwam alleen voor doel maar de scheids besliste er anders over. Daar we dachten op een gelijkspel af te stevenen kwam er toch nog een beslissende fase waarin een goed opgerukte Sil de laatste man tot een handsbal a la Suarez dwong (al werd hier geen rood gegeven). Zo versierden we een strafschop welke een taak is voor de man met veel lef Schalk Stef. Ook deze keer bewaarde hij zijn cool en werkte de bal netjes in de rechter hoek 1-2!! We namen de punten op de valreep heel terecht mee naar het Meerse. Volgende week staat Wortel op het schema, allen op post!!

 

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Van Der Hoofden, Jonas Van Aperen, Stef Schalk, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Peter Donckers, Bob Jansen, Michiel Vermeiren, Pieter Vervoort, Wannes Snoeys, Nick Vorsselmans, Sil Van der Linden en Sam Tilburgs