U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Wortel A (speeldag 17 op 11-01-2014)

Eindstand: Meer A 3 - 1 Wortel A

 

Na de late overwinning van vorige week konden we dit weekeinde de aansluiting met de top terug vinden daar enkele ploegen punten lieten liggen. We dienden weer op het B-terrein aan te treden om het A-terrein te sparen. Om de omstandigheden nog vreemder te maken kwam de scheids niet opdagen en waren we verplicht te beroepen op een vrijwilliger in de naam van Tom Verheyden. Al in de eerste minuut was er gevaar van de uitspelende ploeg maar Sven was goed wakker en wist de bal te keren. Een paar minuten later kloppen ze weer aan maar kan Sven de bal klemmen. Even later is het Robin dat voor het eerste Meerse gevaar zorgt en de keeper tot een redding dwingt. 24’ Wieland met een goede actie maar zag zijn schot over doel vliegen. 26’ Tom aan het kanon maar zag zijn schot naast doel belanden. De hieropvolgende backschop werd kort genomen maar slordig terug op de keeper gespeeld waardoor een goed storende Wieland de bal tegen de netten kon werken 1-0!! 30’ een heet standje voor het Meerse doel maar de bal werd nog tijdig van de lijn gekeerd. 43’ Tom steekt de bal naar Wieland die in de rug van de verdediging opdook na een goede loopactie en de bal keurig in de hoek duwde 2-0! We kunnen met een goed gevoel de rust in.

 

De tweede helft begint zoals de eerste met een kans voor Wortel. Maar ook deze ging naast. 53’ counter via Pie richting Florian die goed voorlegde tot bij Wieland welke jammer genoeg buitenspel liep. 59’ Wortel counterde met scherp en zag een bal binnengaan nadat ze enkele spelers tegenkwam op weg richting doel en het dan maar een koud kunstje was voor een goed gevolgde spits 2-1. 62’ corner voor de KFC, het is Michiel die de bal richting tweede paal trapt en zijn inbreng verlengd ziet worden en zo via verste paal en Sim binnen ziet gaan 3-1!! In het laatste kwartier waren er nog enkele kansen aan beide zijden maar zagen we nog een grote open kans door KVNA gemist worden. Met deze overwinning op zak kunnen we weer verder kijken naar Lentezon van volgende week.

 

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Van Der Hoofden, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Peter Donckers, Bob Jansen, Michiel Vermeiren, Robin Koyen, Florian Koyen, Stijn Van Dongen, Michael Graban, Nick Vorsselmans, Sil Van der Linden en Sam Tilburgs