U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Weelde A - Meer A (speeldag 20 op 29-03-2014)

Eindstand: Weelde A 2 - 0 Meer A

Op een warme zaterdag mochten we aantrede op de weide van Weelde. Na 9 minuten kwam de thuisploeg een eerste keer opzetten maar zonder gevaar. 17’ een eerste dreiging vanuit de KFC nadat we het betere van het voetbal hadden. Gedurende de eerste periode is Meer duidelijk beter dan Weelde maar creëerde het geen 100% kansen. Weelde daarentegen werkte een counter goed af door het gebrek aan concentratie bij de KFC 1-0 (29’). Na deze goal viel het spel stil en was iedereen toe aan de pauze.

We starten de tweede zoals de eerste en hebben wederom het betere van het spel. ook in de tweede helft kwamen we niet tot schieten toe en kregen we het deksel op de neus. Weelde kopte vrij een corner in doel 2-0 (69’). 71 een eerste echte poging van ons uit via Stef op aangeven van Michiel. 72’ Wieland zet goed druk op de keeper en ontfutseld hem de bal maar die keerde nog net op tijd terug om Wieland van het scoren te beletten. 81’ een goede vrije trap van Michiel vond net geen Meerse voet voor het laatste zetje te geven.

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tuur Snoeys, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Jonas Van Aperen, Nick Sprangers, Bob Jansen, Michael Graban, Sil Van der Linden, Sam Tilburgs, Stijn Van Dongen, Michiel Vermeiren, Florian Koyen en Stef Schalk