U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Meerle A (speeldag 21 op 05-04-2014)

Eindstand: Meer A 2 - 0 Meerle A

 

We vatten onze laatste thuiswedstrijd aan tegen de buren uit Meerle. 2’ na een goede Aktie kapt Robin zijn man uit en schiet overhoeks maar de keeper pakt met een eerste goede redding uit. 13’ een eerste aanslag van de tegenploeg is een feit, Michiel is het slachtoffer. 16’ Danny legt de bal goed af nadat hij zich voorbij enkele pieren soleert. Robin drukt met zijn buitenkant van de voet af richting de verste paal maar het buitendraaiende schot werd in corner getikt. 17’ Danny met wederom een goede actie en lob over de verdediging, Stijn kan de bal net niet mee nemen voorbij de keeper. 20’ Danny goed tot bij Michiel die ineens voortrekt tot bij een goed naar binnen geknepen Kenneth die de bal over doel drukt. 25’ een eerste keer Meerle daar Sven onder de bal door gaat maar Jef is op tijd terug om de 0 op het bord te houden. 28’ na wederom een tik op Michiel kon hij niet meer verder en waren de toppen op zijn enkel duidelijk te zien. Na een periode met meer middenveldspel en enkele kleine dreigingen is het Danny die zich achter een vrijetrap aan de hoek van het backschopgebied zet. De bal verdwijnt enkele centimeters naast het doel. 45’ na een goede combinatie trapt Danny met links naar de korte hoek maar de keeper weet de bal in eerste instantie te stoppen. Maar Pieter volgde goed en trapte de bal toch nog tegen de netten, 1-0. We gingen rusten met een oververdiende voorsprong.

 

47’ Tom dwijlt zen lijn weer goed af om een messcherpe voorzet af te leveren. De bal werd foutief (en zeer duidelijk) gestopt met de hand maar de scheids legde de bal niet op de stip. 48’ Pieter dolt 2 man in backschopgebied en zette voor vanop de achterlijn maar ook deze bal werd door de keeper gepakt. 49’ een grote kans voor Pieter maar de keeper pakt gemakkelijk. 51’ nu was het aan Kenneth om de score te vergroten maar hij trapte de bal over. 53’ een corner waar Stef zijn voet onder zet en hem vol vertrouwen in de verste hoek krult 2-0!! 55’ Tom kapt aan achterlijn zijn man uit en levert een goed strak voorzetschot af maar Florian kreeg de bal niet geheel onder controle. 65’ Robin met een voorzet richting 2de paal waar Florian overhoeks richting haak knikt maar hij zag de 3-0 uit de haak getikt worden door de goed keepende keeper. 81’ Meerle kwam nog eens opzetten en zo dook er iemand alleen op voor Sven maar hij redde uitstekend. 86’ Stef probeert zijn truckje nog eens bij een laatste corner maar de bal beland op het dak van het doel.

 

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Verheyden, Kenneth Van Aelthen, Jonas Van Aperen, Sam Tilburgs, Stijn Van Dongen, Pieter Vervoort, Robin Koyen, Jef Adriaensen, Danny Pas, Tom Laurijssen, Michiel Vermeiren, Florian Koyen en Stef Schalk