U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Flandria A - Meer A (speeldag 22 op 12-04-2014)

Eindstand: Flandria A 2 - 4 Meer A

De laatste wedstrijd van het seizoen stond alweer op het programma. Ditmaal tegen de geelzwarten uit Ravels. 5’ Tom V met een vrijetrap vanop de middellijn tot bij Florian die de bal meeneemt maar net naast het doel lobt. 12’ Florian werd goed diep gestuurd maar tikte oog in oog met de keeper de bal net naast. Even later stuurde Stef Florian opnieuw perfect de diepte in maar de scheids zag er buitenspel in. 45’ Pieter trok de bal terug tot bij Stef die zijn zware linker achter de bal zet en het leer de winkelhaak in krult 0-1.

Net na de rust beginnen we met hogere druk en meer aanvalsdrift. Al in de 47ste minuut kregen we enkele corners achter elkaar waarop we telkens voor gevaar zorgde. 60’ we kregen een tegengoal op counter 1-1. 74’ Stef zet zich achter een corner en ook deze zorgt voor gevaar en werd net voor de lijn gekeerd. Uit deze fase volgde een nieuwe corner waar Michiel zich achter plaatst. Hij trapt de bal in 1 tijd aan de tweede paal in doel 1-2. 76’ Wannes rukt goed mee op en zet enkele verdedigers in de wind maar zijn voorzet werd in corner getikt. 83’ weer een counter van Flandria maar een goede tackle van Sam en save van Sven voorkomen de gelijkmaker. 88’ wederom krijgen we een corner, nu is het Pieter die de bal rechtstreeks in doel trapt 1-3. 91’ goede aanval over links van Flandria en het staat 2-3. In de laatste seconden van het seizoen is het Kenneth die de bal perfect voor doel brengt waarop Florian puik inkopt 2-4.

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Verheyden, Kenneth Van Aelthen, Sam Tilburgs, Stijn Van Dongen, Pieter Vervoort, Tom Laurijssen, Sil Van der Linden, Michiel Vermeiren, Nick Sprangers, Bob Jansen, Wannes Snoeys, Florian Koyen en Stef Schalk