U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Wechelderzande A (speeldag 23 op 22-02-2014)

Eindstand: Meer A 2 - 1 Wechelderzande A

 

Na enkele afgelastingen mochten we zaterdag nog eens aan de bak!! Ook kwam Art na lang blessureleed terug aan de aftrap. We begonnen de wedstrijd scherp met een schot van Wieland na een combinatie met Stijn en Michael (2’). Al prikt de uitploeg 2 minuten later al tegen, hier hebben we geluk dat Sven het schot nog net met zijn linker bijbal kan stoppen. 4’ Steekbal van Michael op Stijn, oprukkend richting doel kwam zijn rechtstreekse tegenstander net op tijd terug om Stijn’s schot in corner te werken. 12’ vrijje trap na fout op Michael, Stijn krulde de bal over doel. 16’ Tom rukt op aan zijn rechter flank waar hij een strak voorzetschot afleverde. De keeper wist hier geen raad mee en reageerde te laat waardoor hij enkel nog de bal in eigen doel kon tikken 1-0!! 25’ na wat middenveldspel kregen we een corner welke door Stijn op de verste paal werd getrapt. 31’ Michael duikt op in de 16 maar werd foutief afgestopt, al zag de scheids er geen kwaad in en liet het spel doorgaan. 39’ Art bediende een goed gelopen Stijn met een goede steekbal maar ook de keeper had dit door en was nog nipt sneller op de bal dan Stijn. We konden met een voorsprong zonder goed voetbal gaan rusten.

 

Direct na de koffie was het Meer met een eerste prik, Art werd goed diep gestuurd maar werkte de bal over doel. 54’ zagen we een counter van de uitploeg resulteren in de 1-1 nadat het schot afweek op Tom. Even later staan we weer te slapen en komt Wechel voor een tweede keer voor doel, schot ging ver naast. 64’ nog eens Meer dat richting goal trok met Michiel die Stijn bedient maar ook dit schot vond geen doel. 70’ Art en Kenneth anticipeerde goed op een verre uittrap van Sven maar kregen de bal niet tijdig onder controle. 80’ de druk neemt mondjesmaat toe, ondermeer met een fase waarin de bal voor het Wechelse doel blijft hangen en Art zijn voet achter de bal zet. De bal verdween aan de verkeerde kant van de deklat achter de doellijn. 88’ Kenneth trapte een corner perfect in het pak waarna Sam de bal in doel kon buffelen met zen kuifje 2-1!! Het was duidelijk dat we matchritme miste maar toch konden we de punten thuishouden!! Op naar de volgende overwinning!!

 

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Verheyden, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Bob Jansen, Stef Schalk, Jonas Van Aperen, Michiel Vermeiren, Michael Graban, Wannes Snoeys, Sil Van der Linden, Sam Tilburgs, Stijn Van Dongen en Art Laurijssen