U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Minderhout A - Meer A (speeldag 25 op 08-03-2014)

Eindstand: Minderhout A 0 - 0 Meer A

 

Bij een zonnig weertje werd de wedstrijd op gang getrapt. Al snel was duidelijk dat beide ploegen gebrand waren op een goede derby. Na 10 minuten spelen noteerde we de eerste mogelijkheid. Na een goede omschakeling passte Michiel de bal tot bij Wieland die de bal net niet op tijd onder controle kreeg. 18’ Stef schermde de bal goed af aan de backlijn en bracht deze tot bij Michiel aan de buitenkant die zijn voorzet in een corner ziet verdwijnen via een MVV-been. Michiel zelf achter de corner, welke op het hoofd van Wieland geschilderd werd maar de deklat trof. 23’ MVV met een eerste tegenprik maar de bal werd naast getrapt. Direct hierna was het weer de KFC dat ging dreigen. Een actie van Wieland monde hierbij uit in een corner. Niet veel later, in minuut 33 werd er een penaltyfout gemaakt op Wieland nadat er een goede combinatie verliep waarbij de looplijnen perfect klopte. Stef zette zich achter de bal om deze klus te klaren, maar hij trapte de bal te zwak in. Direct hierbij was Stef weer als eerste op de bal welke hij goed wist af te schermen tot ze hem om duwde maar deze nieuwe loepzuivere penalty werd niet toegekend. Anders had Kenneth hem sowieso niet rechtsonder getrapt. 35’ we hielden de druk hoog, onderanderen met Kenneth op wie een fout begaan werd op een redelijk leuke plaats voor een linksvoetige. Het is dan ook Michiel die de vrijjetrap nam, zijn pegel raakte niet verder dan de MVV-muur. 43’ de eerste echte MVV-kans is een feit toen ze een ingestudeerd nummertje bij een corner van de lijn gekeerd zagen worden door Tom V. we gingen rusten na een helft waarin we vergaten te scoren bij goed spel en goede kansen.

 

Bij het aanvatten van de tweede helft kwam Stef goed onder de druk uit met goed zolenwerk. 57’ Stef stuurt Kenneth diep die in 1 keer afdrukte. De keeper wist de bal te keren en ook de rebound werd door de keeper gekeerd. De hieropvolgende voorzet werd foutief gestopt, na een snelle vrije trap zwieperde Tom V de bal voor maar vond geen ploeggenoot. 70’ Tom vdH met een verre vrijjetrap voor doel, de keeper ging onder de bal door maar dit veraste Tom V die hierdoor net een fractie te laat kwam. 73’ een goede snelle aanval bracht een grote kans tot bij Wieland nadat Pieter de bal na een actie tot bij Art werkte. Die de bal in 1 tijd tot bij Wieland gaf, maar Wieland zag zijn bal net onder de kruising op het doelhout sterven. MVV gaf zich niet gewonnen en kwam nog eens een keertje opzetten maar miste het doel na een heet standje voor doel (75’). 77’ na een vuile fout op Stijn was het Stef die de bal voor de pot maar de keeper kwam de voorzet plukken. 78’ Wieland haalde de achterlijn en leverde een voorzet af die in de backlijn met de handen werd geraakt maar de scheids kende slechts een corner toe. De afvallende bal van deze corner kwam voor de voeten van Sam die de bal niet laag kon houden en zijn poging over het doel zag verdwijnen. 80’ een goed keepende Sven diende met een tijgersprong/snoekduik een tackle te ontwijken maar werd toch nog door de MVV-gek geraakt die hiervoor slechts geel kreeg. 82’ na een Meerse aanval was het Minderhout dat snel counterde en enkel foutief af te stoppen was welk dan ook door Jonas op professionele manier gebeurde. 84’ Pieter werd met een wederom vuile fout (natrappen) afgestopt aan de 16. Stijn trapte de vrije trap over doel. 86’ een laatste corner was wederom voor de KFC. Stijn legde de bal panklaar weg aan de tweede paal waar Art de kans voorlangs schoot. Jammer genoeg konden we de derby niet winnend afsluiten na een goede partij.

 

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Verheyden, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Bob Jansen, Stef Schalk, Jonas Van Aperen, Michiel Vermeiren, Sil Van der Linden, Sam Tilburgs, Stijn Van Dongen, Tom van der Hoofden, Pieter Vervoort, Gregory Carrasquet en Art Laurijssen