U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Poppel A (speeldag 26 op 15-03-2014)

Eindstand: Meer A 0 - 0 Poppel A

 

Nadat we vorige week recht hadden op de 3 punten draafde we weer tegen een ploeg die hoger dan ons geklasseerd stond op. We starten hevig tegen een goed Poppel. In de beginfase is er dreiging van beide ploegen zonder dat er kansen tot scoren kwamen. Tot Robin de trekker overhaalde in de 16de minuut. Zijn schot belande net naast de kooi. Enkele minuten later is het diezelfde Robin die Stef perfect door de buitenspelval sluist. Stef kwam oog in oog met de keeper maar zag zen getelefoneerde bal gestopt worden. 22’ Danny steekt de bal tot bij Wieland waarvoor de laan open lag maar de scheids had buitenspel gezien. 5min later was het Danny als eindstation maar hij zag zijn schot gekeerd worden. 34’ Corner Kenneth richting 2de paal waar Stef de bal onorthodox richting winkelhaak werkte. De bal verdween echter enkele metsersharen naast de paal. Ook Jonas draagde zijn steentje bij in het offensieve gebeuren. Hij wist bijna Pieter tussen keeper en verdediger te bereiken maar de bal was net iets te hard. 40’ Danny speelt Wieland aan de rand van het backschopgebied aan die perfect breedlegt op Kenneth die zijn controle miste. We gingen rusten na een goede helft waarin we vergaten te scoren.

 

We starten de tweede helft met een grote kans voor Kenneth maar ook deze verdween niet tegen de touwen. Even later ziet de scheids het weer fout en fluit hij voor buitenspel terwijl de ingevallen Art een 2 meter overschot had. 58’ Kenneth speelde de bal goed tot bij Robin die de bal op zijn beurt goed mee in de ruimte controleerde. Robin wist in 2 tijden de bal tot bij Art te krijgen die zijn gekruiste schot richting zijnet gestopt zag worden door een enkel. 60’ Robin met wederom een assistwaardige pas maar ook deze inzet van Wieland werd gekeerd. 72’ Poppel kwam er een keer goed uit maar Sven pareerde de bal met een goede beenveeg. 74’ Sven met een verre helst tot bij Pieter die de bal lateraal tot bij Kenneth speelde, maar ook hierbij werd het doel niet getroffen. In het laatste kwartier haalt de keeper nog een indraaiende corner uit de winkelhaak en wist hij een rebound op een andere corner nog te stoppen. Ook deze wedstrijd eindigde op een gelijkspel waarbij we verdiende te winnen.

 

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom Verheyden, Kenneth Van Aelthen, Wieland Stinkens, Jef Adriaensen, Stef Schalk, Jonas Van Aperen, Michael Graban, Sil Van der Linden, Sam Tilburgs, Stijn Van Dongen, Robin Koyen, Pieter Vervoort, Danny Pas en Art Laurijssen