U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Vosselaar A (speeldag 3 op 21-09-2013)

Eindstand: Meer A 5 - 1 Vosselaar A

Nadat de ploegfoto’s met onze nieuwe outfits genomen werden was het Vosselaar dat de wedstrijd op gang trapte. Na een rustige start komen we goed weg daar een mogelijke penaltyfout van Ben niet gefloten werd. 15’ de uitploeg komt een tweede keer opzetten maar Sven bracht redding nadat de in buitenspelstaande speler richting doel trapte. 2 minuten later gaat Tom vdH zijn lijn af waarna hij Stijn aanspeelt die op zijn beurt Robin weet te bereiken. Robin breekt de match open met de 1-0 laag in de hoek na goed wegdraaien bij zijn verdediger. Enkele minuten later komt ook C onze jongens aanmoedigen. 23’ Nick reageert het felst op de aanmoedigen en zet zich door tussen 2 verdedigers, jammer genoeg werd hij foutief afgestopt.  35’ we schakelde snel om na een tegenprik van de uitploeg, Florian stak het veld snel over en bediende een goed lopende Stijn met een pas op maat. Stijn werkt koel over de keeper in doel 2-0. De grootste kans voor de uitploeg volgde al snel na de 2-0 maar ze vergaten de bal aan de 2de paal binnen te schuiven. Net voor de thee steekte Nick de bal tot bij Wieland die met een goede controle alleen voor doel verscheen en de 3-0 ruststand op het bord werkte.

De tweede helft begon feller dan de eerste met een goede actie van Stijn maar zijn voorzet bereikte geen medespeler. 48’ Ben zet zich goed door en wist Florian aan te spelen met de perfecte steekpas, de 4-0 kwam er na simpel afwerken van Florian. Even later is het diezelfde Ben die net over kopt na een goede voorzet van Tom vdH. 62’ Stef rukt mee op en werkt af na goed terugleggen van Wieland maar de 5-0 kwam niet op het bord nadat Stef onterecht afgefloten werd voor buitenspel. Hierna viel het spel wat stil en moesten we wachten tot de 80ste minuut tot we weer iets op konden schrijven. Het was de uitploeg die meer en meer in het spel kwam, Florian wist eerst nog een bal van de lijn te redden. Even later kregen we echter een onterechte penalty tegen welke tussen de vingers van Sven omgezet werd, 4-1 82’. 90’ wederom Sven die aan de bak moest en met een goede reflex de tegengoal wist te voorkomen. 93’ Wieland schiet de bal via keeper en paal tegen de netten na de assist van Nick, 5-1. Nadat we wederom geen 90 minuten niet wisten te overtuigen konden we toch de eerste overwinning binnenhalen.

Ploeg: Sven Van Der Auwera (mvdm), Tom van der Hoofden, Tom Lauryssen, Ben Aerts, Stef Schalk, Robin Koyen, Kenneth Van Aelten, Stijn van Dongen, Wieland Stinkens, Nick Vorsselmans, Michael Graban, Florian Koyen, Tom Verheyden, Wannes Snoeys en Sam Tilburgs