U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Wortel A - Meer A (speeldag 4 op 28-09-2013)

Eindstand: Wortel A 2 - 4 Meer A

In de eerste derby van het seizoen keken we al snel tegen een achterstand aan. De thuisploeg kreeg een vrijjetrap, nadat de eerste fout op Wannes niet gefloten werd, welke ze hard binnentrapte terwijl Sven zijn muur nog goed aan het zetten was, 1-0 (8’). 10 minuten later is het Ben die goed mee oprukt en de pas van Kenneth netjes afwerkt 1-1. Na wat middenveld spel en rare beslissingen van de scheids was het nog eens aan de KFC om een kans bij elkaar te voetballen. Wieland’s lob komt 2 hoogtecentimeters te kort om over de keeper tegen de netten te gaan. 29’ Kenneth veroverd de bal op de helft van de tegenstander na vroeg druk zetten op de thuisploeg. Kenneth drijft zelf goed op en snijd naar binnen om met zijn chocoladebeen de bal in de korte hoek binnen te schieten 1-2. Meer blijft hoog pressing zetten welke al snel terug loont als Ben de bal afsnoept en recht richting doel kan om de 1-3 in de zelfde hoek binnen te schieten 31’. 40’ na wederom een fout van de scheids door het niet fluiten van een afrikaanse tackle op de man mocht de thuisploeg toch verder en kon in de kluns de 2-3 tegen de touwen werken. In de laatste 5 minuten is het Nick die 2 keer van zich laat horen als hij steeds sneller is op de bal maar hij wist de keeper niet te omspelen.

Na de pauze waren er beduidend minder kansen dan in de eerste. Na enkele halve kansen is het het Wieland die de bal mee gaf aan Kenneth die da bal goed voor de pot gooide waar Stijn net niet kon afdrukken, de bal werd terug voorgezet richting Stijn die de bal in het bereik van de keeper kopte. Even later is het onze jongste kapitein uit de afgelopen jaren Michael die een goede crosspas uit de lucht plukt maar daarna net iets te veel tijd nodig heeft om te schieten. 75’ minuten aan het spelen en er kan nog eens iets opgeschreven worden, Kenneth houd zijn man goed af en dreef de bal op richting doel maar zag zijn schot door de keeper over de achterlijn in corner verdwijnen. In de laatste minuut werd de eindstand op 2-4 geplaatst. Nadat Ben de bal wist te veroveren zette hij een goede 1-2 op met Stijn en wist de keeper te omspelen met een mooie sleepbeweging waarna het scoren een eitje werd.

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden, Sil Van Der Linden, Ben Aerts (mvdm), Kenneth Van Aelten, Stijn van Dongen, Wieland Stinkens, Nick Vorsselmans, Michael Graban, Florian Koyen, Michiel Vermeiren, Bob Jansen, Wannes Snoeys en Sam Tilburgs