U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Lentezon A (speeldag 5 op 05-10-2013)

Eindstand: Meer A 2 - 0 Lentezon A

We starten onze “Kermismatch” aan een stevig tempo. Een eerste helft werd gespeeld zonder echte kansen maar met verzorgt voetbal waarbij er altijd snel druk op de bal was bij balverlies. Hoe verder we vorderden kregen we meer grip op de wedstrijd daar de tegenstander zich de ziel uit het lijf liet lopen door het goede combinatievoetbal van onze A reserves.

Ook de tweede helft werd met volle overgave op gang getrapt. Na een cadeau’tje van de scheids mocht Stef vanop de stip de score openen. De 1-0 verdween in de rechter benedenhoek 47’. Daar de eerste helft zich vooral op het middenveld afspeelde konden we ons spel nu hoger spelen. Hierdoor kwam er ook meer druk richting het doel van onze bezoekers. Maar op enkele kleine kansjes van Wieland na was er ook in deze helft weinig doelgevaar te noteren. In de 82ste minuut is het Sam die een goede steekbal tot bij een Nick speelt welke alleen richting doel kon gaan. Hij verdubbelde de score met een schuiver in de benedenhoek, 2-0. We onthouden vooral dat het vertoonde spel goed verzorgt was en dat er weinig tot geen individuele fouten gemaakt werden. We kunnen met vertrouwen richting Sint Jos!

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden, Jonas Van Aperen, Sil Van Der Linden, Kenneth Van Aelten, Wieland Stinkens, Nick Vorsselmans, Robin Koyen, Stef Schalk, Florian Koyen (mvdp), Michiel Vermeiren, Bob Jansen, Tom Verheyden, Tom Lauryssen en Sam Tilburgs