U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Weelde A (speeldag 7 op 19-10-2013)

Eindstand: Meer A 2 - 2 Weelde A

Na de goede tweede helft van vorige week konden we deze wedstrijd vol vertrouwen aanvatten. De wedstrijd begint echter rustig. We kregen pas na 12 minuten de eerste kans te zien. Het was Tom vdH die de bal goed voor aflegde op Nick die de deklat trof bij deze opgelegde kans. Hierna kwam er meer druk vanuit de KFC met enkele corners en kleine kansjes. Na een harde tackle waarbij de Weeldenaar niet eens dichtbij de bal kwam maar enkel de kuit van Michael meepakte kwamen ze goed weg toen de scheids dit onbestraft liet. Ook Stef werd hard aangepakt waardoor hij gewisseld diende te worden, de schade bleef wel beperkt waardoor hij de derde helft weer fit genoeg was om te spelen. 32’ de score werd geopend nadat de bal uit de kluts voor Nick zijn voeten belande die hem nu wel tegen de touwen kreeg 1-0. Hierna viel het tempo weer weg waardoor Weelde voor de eerste keer over de middellijn kon komen. Wel was het meteen raak na slecht verdedigen 1-1 44’.

Het begin van de tweede helft was weer voor ons. Na wederom enkele corners en de bijhorende kleine kansen lukte het Weelde een tweede keer aan te vallen. Tom diende een fout te maken om de doorgebroken speler af te stoppen. Vanop een mooie plaats mocht de uitploeg aanleggen en dat deden ze goed, hij krulde de bal heerlijk de haak in 1-2 67’. Al een geluk liet de gelijkmaker niet lang op zich wachten. Nadat de keeper een voorzet wegboxte was het Sam die de bal richting doel lobte, Nick pikte het doelpunt door de bal nog net een extra zettje te geven 2-2, 69’. 75’ Tom v met een strakke vrijschop voor de pot waar Sil aan de tweede paal de bal richting doel knikte en de keeper tot een save dwong. 78’ Sil sleepte de bal tussen twee man met zich mee maar speelde de bal net iets te ver voor zich uit om deze actie een goed vervolg te geven. Aan het einde kwam Florian nog het dichtste bij het winning goal maar trapte de bal in het bereik van de keeper.

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden (mvdp), Jonas Van Aperen, Sil Van Der Linden,  Wieland Stinkens, Gregory Carrasquet, Stef Schalk, Florian Koyen, Wannes Snoeys, Michael Graban, Nick Vorsselmans, Tom Verheyden, Nick Sprangers en Sam Tilburgs