U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer A - Flandria A (speeldag 9 op 02-11-2013)

Eindstand: Meer A 4 - 2 Flandria A

De match was nog maar net op gang getrapt en we zagen een terugspeelbal niet gefloten worden, de scheids moest er nog inkomen. Wat hij direct deed en een secure wedstrijd floot. 9 minuten bezig en een eerste keer een bal richting doel, een vrije trap voor de uitploeg maar ze kregen hem niet tussen het kader. Even later is het Bob met een strakke voorzet vanop de flank, helaas kon er niemand de bal binnen knikken. Kenneth breit nog een vervolg aan de aanval maar kan geen teamgenoten bereiken. 19’ na wegglijden van zowel laatste man als keeper kijken we tegen een 0-1 achterstand aan toen de bal binnehobbelde. Nog geen vijf minuten later is de achterstand al verdubbeld. De uitploeg counterde goed en wist hun diepe spits perfect aan te spelen die de bal maar binnen te prikken had 0-2. Tom vdH wil direct iets doen aan de achterstand en solleert zich tot een schietpositie maar zag zijn schot gekeerd worden. 24’ het kantelmoment komt er nadat een uitspeler gefrustreerd de bal wegtrapt nadat hij terecht voor buitenspel werd afgefloten. Hiervoor kreeg hij geel waarna hij een kluit aarde van onder zen studs richting de scheids mikte welke niet anders kon dan de speler direct met een tweede geel te bestraffen. 32’ Tom begint aan zijn tweede solo van de dag en zag zijn schot afwijken en in corner verdwijnen. De corner werd laag richting eerste paal getrapt waar Michiel stond om de bal vanuit de kluts in doel te werken 1-2. 39’ na wederom wegglijden achterin kreeg de uitploeg een uitstekende kans maar Sven was bij de pinken. 43’ Wout rukte op en legde aan vanop 25m maar ook zijn schot werd uit de hoek gehaald.

De tweede helft begon wat rustig. Maar na 10 minuten spelen is het Tom V die goed oprukt en zijn man uitspeelt, zijn voorzet-schot deed de netten niet trillen. Even later geeft Bob wederom een goede voorzet, deze keer klom Michiel hoger dan zijn verdediger maar had geen kracht meer om de bal voorbij de keeper te werken. 56’ nu is het wel raak, Michiel tikt de bal binnen op aangeven van Bob nadat de bal terugkwam van de keeper bij een schot van Tom vdH 2-2. 67’ de voorsprong was een feit nadat Florian sneller bij de bal van Sam is en de keeper kon omspelen 3-2. Florian heeft de smaak te pakken en perste in de volgende minuten nog enkele rushes van 30m uit zijn benen waarbij hij menig verdedigers het leven zuur maakte. Telkens kregen we corners maar hier wisten we niet uit te scoren. 78’ Kenneth werd goed diepgestuurd en kapte zijn man goed uit maar wist zijn schot niet de nodige krul te geven om hem in de verste hoek te planten. 88’ Tom vdH bekroonde een goede wedstrijd met de 4-2 na een goede loopactie welke door Wout goed gezien werd en hem de bal perfect inspeelde. Ook Tom wist de keeper te omspelen en de bal in het mandje te leggen. In de laatste minuut laat Florian nog de kans op zijn tweede goal liggen nadat Tom V hem perfect in de loop bediende.

Ploeg: Sven Van Der Auwera, Tom van der Hoofden, Jonas Van Aperen, Sil Van Der Linden, Wieland Stinkens, Florian Koyen (mvdp), Wout Janssen, Kenneth Van Aelten, Wannes Snoeys, Tom Verheyden, Bob Jansen, Tom Lauryssen en Sam Tilburgs