U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Vosselaar B - Meer B (speeldag 17 op 10-01-2014)

Eindstand: Vosselaar B 3 - 1 Meer B

De match onder kunstlicht werkte inspirerend want al na 3' kwamen we op voorsprong, na een gemeten corner van Rony Aerts kon Steffen Ryvers aan de tweede paal zonder al te veel problemen binnen koppen(0-1). Even later dreigden we opnieuw met dezelfde combinatie maar nu fnuikte de keeper de poging van Steffen(10'). Vosselaar kwam nu beter in de wedstrijd en Gert Martens moest een welgemikt schot van Verbeemen over de dwarsligger tillen(20'). Veel noemenswaardige feiten vielen er niet te bespeuren en we moesten dan, ook tot net voor de rust wachten op een doelpoging maar het schot van Verbeemen zoefde net naast(40'). Zo makkelijk we in de eerste periode de thuisploeg van ons doel konden weghouden zo moeilijk werd het dat in de tweede helft, welliswaar met de blijkbaar aan de ons bestede wederkerende tegenslag. Op 2' tijd stonden we terug op achterstand toen er zowel van op links als van op rechts twee slechte voorzetten aan de tweede paal in doel vielen(47' en 48'/1-1 en 2-1) De wedstrijd bloede hierdoor wat dood en er viel nog maar weinig spektakel te beleven, pas toen wij nog eens alles op alles zetten om nog een draw uit de brand te slepen kwam Vosselaar via een counter nog tot scoren(86'/3-1).

Volgende Zaterdag staat de match tegen kopploeg Zw. Leeuw op het programma en mits een goede voorbereiding acht ik ons in staat om hen het vuur aan de schenen te leggen. Ook nog word de wedstrijd van 8 feb. op Lentezon verplaatst naar vrijdag 7 feb. te 19H30.