U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Kalmthout (speeldag 10 op 22-03-2014)

Eindstand: Meer 4 - 1 Kalmthout

Meer-Kalmthout
De eerste vijf minuten gaan gelijk op tot dat Meer kan counteren de keeper gaat onder de bal door en dan trapt Nick V recht op de terugrechtkomende keeper.Dan is het aan Kalmthout dat bijna kan scoren Mario redt.Dan is het een hele tijd rustig met aan beide zijde wat kleine kansjes,tot aan de 29minuut als Nick V een mooie doorsteekpas naar Geert die kan doorgeven aan Maarten die keeper en speler kan uitkappen en scoren 1-0.Dieter een vrije trap en via de keeper botst de bal tegen de lat en de goed volgende Robbie kan scoren maar hij wordt afgekeurd vanwege buitenspel.We hebben nog een uitbraak van Meer,Nick V naar Robbie maar die besluit op de keeper.
2de helft
We beginnen al gelijk goed Maarten kan de bal over de keeper leggen maar de bal land op de lat.Kalmthout in de aanval Mario moet alles uit de kast halen om te redden ,wat hij ook doet.Een afstandsschot van Kalmthout gaat maar net over.In de 65minuut kan een speler van de tegenpartij de bal over de keeper binnenleggen het staat1-1.En dan worden de spelers van Meer wakker geschut en de rest van de match komt Kalmthout er niet meer aan te pas.Want in de 70ste minuut een voorzet van Geert naar Jef die in de draai kan trappen en overhoeks binnenschiet 2-1.Een minuut later schuift Maarten de bal naar Jef die zijn 2de van de dag maakt 3-1.We hebben nog een mooie vrije trap van Dieter ,Niels kan binnenleggen4-1.Vrije trap Kamthout recht bij Mario in zijn handen.Dit is het einde van de match wel verdient.We hebben nu 15 op 15 gehaald dus we zijn de terugronde goed bezig met nog 2matchen te gaan.

SPELERS ;MARIO,BART V,JARNO,NIELS,DENNIS,NICK M,GEERT,DIETER,MAARTEN ,NICK V,JEF,ROBBIE,TOM L.