U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Berendrecht - Meer (speeldag 11 op 16-11-2013)

Eindstand: Berendrecht - Meer

Berendrecht-Meer 2-2
Een zure mistige zaterdagmiddag.We beginnen met een doorsteekpas van Geert naar Jarno die net iets te laat komt.En dan is het aan Bart Rombouts die in de basis is gestart hij komt alleen voor de keeper maar de bal te ver van zijn voet en keeper snoept voor zijn neus weg.Dan is het aan de tegenpartij een schot op doel net voorlangs.Het spel gaat over en weer tot de 18 minuut aanval Berendrecht vanop links overhoeks binnen1-0.Dan zijn we al in de 30 minuut als Hannes een goede corner geeft Jarno kopt op de lat en in tweede instantie door Bart V in goal wordt gewerkt 1-1.Berendrecht aanval spits raakt de bal niet goed en nipt over.Daarna nog eens de tegenpartij de bal wordt overgekopt.Dan is het aan Meer Hannes gaaten wordt getackelt hij komt foutief neer is geblesseert (hopelijk valt het mee). Berendrecht kan een uitval doen en scoren wij nog een beetje van slag door die blessure van Hannes.Dat was net voor rust.
2de helft.
We zijn begonnen aan de tweede helft als Raf een goede reflex in huis heeft na een uitbraak van Berendrecht.Dan is het Jef die zijn man mooi en uitspeelt en knap voor kan leggen maar onze spitsen komen te laat.Aan de andere kant moet Raf nog eens in actie komen.Na ongeveer 10minuten druk van Meer kan Dennis vanuit de 2de lijn uithalen en scoren 2-2.Zijn we in de 75minuut.Maar de laatste vijf minuten zijn voor Berendrecht ze komen zelfs tot 2keer toe om te scoren maar Raf en de verdediging kan telkens redden.En zo eindigen we de match 2-2 en dat is een terechte uitslag .Volgende week zijn we vrij .