U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Westmalle (speeldag 13 op 30-11-2013)

Eindstand: Meer 2 - 1 Westmalle

Meer-Westmalle
De eerste vijf minuten zijn voor Meer maar dan is het toch Westmalle dat een vrijstaande speler kan binnenwerken 0-1.Dan is het Jef die een klein kansje ziet vanuit de 2de lijn .Geert geeft een mooie voorzet Nick en Dieter net te laat.Dan Westmalle spits kan trappen Mario keeper van dienst kan er net met de vingertoppen aan.Andere kant Jef pas aan Maarten Geerts die na 2 à 3 jaar terug net voorlangs besluit.Meer op de counter Maarten voorzet op Jef die in de 16 wordt onderuitgetrokken Penalty (normaal altijd rood).Nick gaat achter de bal en trapt droog binnen
1-1.(29min) Vrije trap Westmalle Mario moet weer bijspringen.Van rechts komt Maarten met een knal op paal en in 2de instantie door Geert net over en dan gaan we rusten.
We beginnen de 2de helft met een trap van Jef op goal keeper kan er net bij en op de lat. En de eerste 10minuten is de druk van Meer het hoogste.Vrije trap Meer Nick prachtige voorzet 2de paal Jef kan knap binnenwerken(60min).Vrije trap Westmalle mooi gegeven speler kan inkoppen maar Mario kan dat verrijdelen.Jef kan een paar man dribbelen en een pas op Maarten die via de doelman in corner wordt geduwd.Dan Nick met vrije trap vanop een dertig meter maar net over.Westmalle zet de laatste tien minuten heel veel druk en met een trap op goal moet Mario alles uit de kast halen om de bal te redden .Dan in de laatste minuten doe Nick nog natrappen en dat moet altijd rood zijn hij komt goed weg.De eindstand is 2-1 wel verdient maar op het laatst waren het toch bange minuten.We hebben vandaag wel een hartwerkende ploeg gezien Proficiat jongens.

Spelers (Mario,Steven,Niels,Dennis,Bart V,Geert,Dieter,Maarten,Jef,Robbie,Nick,Jarno,Stef,Jasper,Bart R)