U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Loenhout (speeldag 2 op 14-09-2013)

Eindstand: Meer 5 - 1 Loenhout

we zijn al beter gestart dan vorige week(7-0 verloren) een voorzet van jef die door dennis en Jarno net niet bereikbaar zijn.en aan de andere kant moet rob al een bal redden.en na 5minuten gespeelt te hebben is Jarno goed weg die de bal via het been van de keeper bij een verdediger terecht komt en in eigen goal trapt 1-0. en dan in de 25 ste minuut vrije trap loenhout is het rob die alles uit de kast moet halen om de bal uit de netten te halen.en dan is het weer de beurt aan meer raf die een doorsteekpas naar geert die prachtig binnentrapt 2-0 .5minuten later een pas van nick naar michiel die afwerkt 3-0 .daarna wordt er een goede corner van maar net voorlangs gekopt door nick .net voor rust een een schot van jef die net over besluit
2de helft
er wordt een voorzet van links bijna binnengetrapt door geert.michiel geeft een mooie pas aan nick die maar hoeft binnen te leggen maar hij mist finaal.aan de andere kant loenhout een mooie aanval die boven op de deklat belandt.steven die een voorzet geeft maar hij belandt op de paal .loenhout die aanvalt rob moet redden en een klein foutje in de verdediging en de scheidsrechter legt debal op de stip 3-1.en dan na 24minuten een pas van raf naar Jarno die de bal schampt en zo toch nog bij geert komt die zijn 2de van de dag maakt 4-1.na een corner komt de bal terug bij jef en zo terug in het pak wordt gegooid stef die net naast kopt en dat stef een paar minuten later weer.dan in de 39ste minuut kapt Jarno zijn man uit en hij trapt overhoeks binnen 5-1dat is dan ook de eindstand.we hebben vandaag een goede ploeg bezig gezien en veel kansen gehad maar het was wel tegen een jonge ploeg 4scholieren dus volgende keer zullen we weer aan de bak moeten