U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Westmalle - Meer (speeldag 26 op 15-03-2014)

Eindstand: Westmalle 1 - 4 Meer

Westmalle-Meer
Al direct in de eerste minuut kunnen we aanvallen de bal wordt in corner gewerkt.Westmalle vanopzij een voorzet spits kan er net niet bij.Maarten pas naar Robbie die is veel sneller dan zijn verdediger maar besluit voorlangs.De tegenpartij in de aanval spits kan trappen Mario kan net redden.De bal via Jef naar Nick V die kan trappen de bal gaat net over.Dan is het 2keer dat Westmalle kan aanvallen,de eerste keer juist over en dan kan Mario de bal in corner werken.We zijn 24minuten ver als voorzet van Jef naar Maarten die twee keer kan trappen eerst red de keeper en dan een speler maar de bal is niet weg en Geert komt ingelopen en kan scoren,een frommelgoal 0-1.Dan is het aan Westmalle die in 27minuut een speler kan doorlopen en links in de korte hoek kan binnentrappen1-1.We kunnen nog een paar kleine kansjes versieren tot aan de rust.
2Helft
We zijn nog maar net begonnen als Robbie kan doorzetten naar Maarten die de bal over de keeper kan binnenleggen1-2(46min).Een goal gemaakt door Dieter wordt afgekeurd wegens buitenspel.Corner word niet goed weggewerkt zo komt de bal bij Jef die kan voorzetten Hannes geeft op zijn beurt de bal door naar Bart die vrij staat maar die overkopt.Een mooie lange bal van Dennis op Maarten die kan uithalen de keeper kan net redden met zijn vingertoppen.71minuutJef kan doorzetten en voorzetten Maarten kan lekker binnentrappen1-3.Westmalle kan nog eens aanvallen en vanop rechts trappen net naast.Een mooie aanval van Meer zo kan Nick M diagonaal binnenschieten 1-4 we zijn 85minuten ver.Maarten een pas op Nick V komt allen voor keeper maar hij besluit op keeper.Dan wordt de match afgefloten.De eerste helft was minder goed,maar dat hebben ze de tweede helft perfekt rechtgezet.Proficiat.

SPELERS:MARIO,HANNES,DENNIS,NICK M,JARNO,GEERT,DIETER,NICK V,JEF,MAARTEN,ROBBIE,BART V,STEF