U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Achterbroek (speeldag 6 op 12-10-2013)

Eindstand: Meer 0 - 6 Achterbroek

Meer-Achterbroek 0-6
We zijn net begonnen als verdediger terug past naar opzij en aanvaller van Achterbroek zit er goed tussen en maakt het af 0-1.Misschien wel snelste tegendoelpunt in Meer(12 sec).Dan gaat het spel heen en weer tot een bal van Geert naar Jef net over wordt getrapt.En dan is het aan Achterbroek vanuit de 2de lijn een schot op goal Rob lost en het staat 0-2.Daarna weer een mooie aanval van de tegenpartij die het veel te makkelijk afmaken 0-3.Dan is het Rob die ons van een vierde treffer kan redden.En dan hebben wij ook nog eens een kans maar hij wordt niet benut door Jarno.EN dan is het aan Nick die door kan gaan maar wordt buiten de 16 afgestopt Jef die de vrije trap maar de bal naast de goal besluit.D

We zijn 2minuten ver in de 2de helft dat onze verdediging wordt uitgespeelt en mooi overhoeks wordt binnengetrapt 0-4.Jef geeft een mooie voorzet die via Robbie bij Nick beland die net voorlangs besluit. Vrije trap Jef heel goed waar Niels net niet bij kan.En dan in de 17minuut is het weer Achterbroek dat kan scoren 0-5.Keeper Achterbroek trapt uit recht bij Steven in de voet maar door de druk van de verdediging kan hij het niet afmaken.Hannes geeft een goed corner Nick kan de bal onder in de hoek koppen maar de keeper kan nog redden.De meeste druk ligt bij Meer de laatste 15 minuten maar niets lukt.Want weer een goede corner gegeven door Hannes die de lat schrampt gekopt door Niels.En dan weer een tegenspeler die door is en ja bij zullie zijn vandaag alle kansen benut ook deze 0-6.Achterbroek heeft verdient gewonnen maar de cijfers zijn toch wel overdreven wij hebben ook een paar goals verdient .Volgende week een vriendenmatch tegen Minderhout hopelijk kunnen we de foutjes die er gemaakt zijn een beetje bijschaven.