U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Horendonk (speeldag 8 op 26-10-2013)

Eindstand: Meer 1 - 2 Horendonk

Meer-Horendonk 1-2
Het is eerst aan Meer Robbie trap vanuit de 2de lijn maar naast. Dan Jarno strakke bal voor Jef komt net te laat.En dan Horendonk op een terugspeelbal een speler kan de bal bemachtigen en over Rob lobben toch naast.Inde 12de minuut een doorsteekpas en kan mooi onder Rob worden binnengetrapt 0-1.Rond de 20ste minuut gaan speler en Rob samen naar de bal en Rob bezeerd zich en moet vervangen worden (hopelijk valt het mee maandag terug naar het ziekenhuis en dan weten we
at meer).Mario neemt zijn plaats in.Horendonk kan dan weer doorbreken maar het schot gaat naast.Dan wij aan de andere kant Jef kan de bal niet goed raken en de keeper is er goed bij.En dan onze nieuwe man Maxwell trap op goal en over.Meer in de aanval Maxwell schot op goal via keeper op de paal.Horendonk in de aanval voorzet spits trap op goal Mario kan net redden bal komt bij andere speler die op de lat kopt ,mag weleens meezitten.Dan weer Horendonk in de korte hoek maar Mario zit er goed bij.Een vrije trap Meer Dennis goed gegeven keeper net bij moet lossen Nick goed gevolgt kan nogeens voorzetten maar niemand gevolgt.
2de helft.
We zijn 3 minuten ver als we een mooie aanval opzetten die vanuit het middenveld vertrekt zo bij Hannes komt die een perfecte voorzet kan geven waarop Jef keihard kan binnenkoppen 1-1. Dan een voorzet van Horendonk die op de lat terecht komt.En dan is het weer aan ons Maxwell lobt de bal over de keeper op de lat komt zo bij Robbie terecht die terug naar Maxwell geeft hij kan op doel trappen maar keeper kan er weer net bij.Een goeie vrij trap van Hannes Jef kan doorkoppen zo beland de bal bij Niels maar raakt hem niet goed.En dan een vrije trap Horendonk die word net naast de muur loeihard binnengetrapt 1-2.Nick geeft een voorzet maar de bal komt zo gevaarlijk dicht bij doel dat de keeper de bal nog net kan redden.Vrije trap Dieter die debal over de grond geeft Stef kan niet hard genoeg intrappen waarop de uitslag 1-2 blijft .Als je kijkt over de hele match hadden we toch een punt verdient en volgende week gaan we naar de leider.