U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Oostmalle (speeldag 11 op 17-11-2013)

Eindstand: Meer 4 - 3 Oostmalle

Fantastisch weer,drie graden en windstil dit beloofd een spannende wedstrijd te worden na een week non-actief.

De start was snel met al vlug een penalty fout in het voordeel van Meer. Goed omgezet door Robin 1-0 is een feit. Wat een geluksdag voor onze verslaggever van dienst,bijna een vat verloren aan Danny Van Aperen. Gelukkig was er niet gewed. Ik was namelijk 6 minuten te laat en er werd me van alles in mijn nek geluld over de stand.Meer en Oostmalle waren aan elkaar gewaagd de volgende periode met kansen aan ieders kant. Meer natuurlijk beter met een schot van Cas in de goal na een mooie aanval in de 27’ min.2-0. Er volgden nog een aantal mooie acties nadien en een ZWARE FOUT op Cas. Terecht geel voor Oostmalle met een rood kantje. Maar Cas viel uit met een blessure en was toch wel zeer goed bezig. We hopen met zijn allen dat hij er snel weer bij is. Ondertussen is Jan H. ook gearriveerd na een zware avond met veel mist. Jan Dicktus was niet gaan fietsen en kwam ook supporteren. Hij had last van den brouwer?????We gaan de rust in met een 2-0 voorsprong.

Bij het hernemen van het spel kwam Oostmalle zeer vinnig uit de kleedkamers, maar de verdediging van Meer loste het meestal goed op. Toch kon Oostmalle scoren op de 4’min. in de tweede helft 2-1. Meer liet zich niet doen en Willem werkte af 3-1.Terug kansen aan beide zijden en een fout op Daan Cools met een bloedneus als gevolg, niet gefloten. Oostmalle krijgt wel een fout mee op een gevaarlijke plaats, goed gepakt door Roy.

Toch slaagt Oostmalle er in om te scoren bij hun volgende kans 3-2. De druk nam weer verder toe aan beide zijden maar Meer had de beste kansen. Aan de andere zijde krijgt Oostmalle een vrije trap en binnen 3-3. Meer voert de druk op wat al snel resulteerde in een paar mooie kansen en een goal van Seb in de 31’min in de tweede helft 4-3.Rustig uit voetballen en de winst was binnen.