U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Brecht A (speeldag 13 op 01-12-2013)

Eindstand: Meer 0 - 8 Brecht A

Onder een stralende zon moest Meer thuis partij geven tegen Brecht.

Het waren allemaal grote stevige jongens die van Brecht en dat kon men ook wel aan het spel zien op het veld. We stonden met 13 man aan de aftrap ,Seb en Roy starten op de bank.

Na 5 min. 1è kans voor Meer ,na een fout op Rob mist Michiel een vrije trap en kort erna mist Willem een kans en schiet net naast. De eerste 10 min. was Meer de betere ploeg maar Brecht nam de fakkel over. De trouwe Meerse supporters waren weer op post zo ook de Ma van Roy.

Na +- 15 min kwam Brecht 0-1 voor door een knap afstand schot, na een voorzet van Brecht die onze doelman lost en zo werd het 0-2. Net voor de rust werd het nog 0-3 en het was toen al te zien dat het nog een moeilijke 2è helft zou worden voor onze jongens.

Na 2 min. In de 2é helft werd het 0-4 door een afstand schot. Onze jongens komen er nog moeilijk uit om zo het doel van Brecht te bestoken en het word moeilijker om nog een antwoord te hebben tegen die Beren van Brecht. Toch krijgt Rob nog een mooie kopbal kans ,maar de keeper duwt hem nog juist tegen en over de lat.

De doelpunten vallen spijtig genoeg aan de andere kant en het word 0-5 en 0-6 kort erna 0-7 en0-8 het is duidelijk dat dit Brecht letterlijk en figuurlijk een maatje te groot was voor onze jongens.

Toch was de laatste kans nog voor Meer maar ging net naast.

Ik vond dat we zeker een doelpunt verdiend hadden, maar het zat deze week niet mee. Maar niet te lang blijven bij stil staan en na een weekje rusten weer met volle overtuiging aan de terugronde beginnen!