U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Weelde A - Meer (speeldag 15 op 15-12-2013)

Eindstand: Weelde A 6 - 0 Meer

Zondag morgen ± 8:00, ‘t is nog donker en de meeste supporters met piepkleine oogjes na een avondje feesten bij den 40 jarige Dirk. Gelukkig zagen de sjotters er beter uitgeslapen uit, nog beter ze waren ook uitgeslapen, zelfs de Seb had er niet veel mee geleden precies. Peter zorgde voor lekkere koffiekoeken, hij was samen met de Guy opzoek gegaan naar de plaatselijke bakker zodat alles super vers was. Ze hebben bij den overvolle bakker ook bekend dat ze samen zijn zodat ze nu in Weelde bekend staan als een koppel??? Enfin, de supporters konden met het ontbijtje en liters koffie hun kater toch wat verwerken en onze ploeg aanmoedigen want we wisten nog van de heen match dat het nodig zou zijn.

We mochten op het A-veld dat er groot en zwaar bijlag. Toon had op de valreep nog afgemeld wegens ziek, zodat we maar z’n twaalven waren om de leiders partij te geven. Al vanaf begin zagen we een hoog storend en met veel drang naar voor spelend Weelde. Ze knutselde echt mooie aanvallen in elkaar en na 7’ viel de onvermijdelijke 1-0. Daarna kwamen we beter in de wedstrijd en probeerde we mee te voetballen.
Weelde hield het echter goed gesloten en hun doelman voetbalde goed mee. Buiten wat schermutselingen, afstandsschoten, een paar hoekschoppen en een afzwaaiende vrije trap kwamen we niet, al deden we nog ons uiterste best. Het was in tegendeel bij ons altijd alle hens aan dek als Weelde in de aanval kwam. Toch moesten we kort voor rust nog een 2é doelpunt incasseren, jammer natuurlijk maar wel verdiend voor Weelde.

In de 2é helft werden we meteen weer zwaar onder druk gezet, de man in balbezit had eigenlijk geen tijd om de bal te controleren laat staan er iets mee te doen. De spelers van Weelde kwamen van overal. En wij hadden zoveel gegeven in de eerste helft op het grote zware veld dat er niet veel over bleef dan te verdedigen. Heel sporadisch kwamen we nog over de middenlijn maar de doelman van Weelde moest niet echt moeilijke ballen pakken. uiteindelijk was de scoren toch nog een 6-0 overwinning voor Weelde. We hebben met een groot hart gestreden maar Weelde was te goed en zij zijn ook de terechte leiders in onze reeks.

Nu is het winterstop, onze eerst volgende wedstrijd is terug op 05-01-14 en dan gaan we er weer met vol goede moed tegen aan in een vriendschappelijke wedstrijd thuis tegen Zoersel.