U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Wechelderzande (speeldag 19 op 26-01-2014)

Eindstand: Meer 5 - 1 Wechelderzande

Op de 19de speeldag gaven we partij tegen Wechelderzande, waarbij we in Wechel met 4-1 de boot zijn ingegaan. Wechel staat in de rangschikking net onder onze Knapen. Dit beloofd een wedstrijd te worden met veel inzet.

Onze jongens beginnen sterk aan de wedstrijd. Ondanks het zware veld , worden er mooie combinaties op de grasmat gelegd. Onze spelers zetten de tegenstrever meteen onder druk, wat resulteert in kansen.

4'' Rob. doet een verdienstelijke poging op doel. 5" Daan Cools raakt bij een verdedigende actie geblesseerd in het aangezicht ,gevolg tandprobleem en wordt vervangen door Toon. Onze jongens blijven pressen, solo Robin langs de zijlijn Jef werkt keurig af 1-0. Wechel komt in de beginfase van de wedstrijd nauwelijks aan spelen toe, door het goed georganiseerd spelen van onze jongens. 10" Jef staat scherp en scoort zijn 2de doelpunt met een mooie lobbal. 2-0 Cas zit ook goed in de wedstrijd en pikt zijn doelpunt mee.3-0. Supporters kunnen alweer uit hun dak gaan. De jongens hebben de wedstrijd nu onder controle,en blijven goed voetbal brengen. 22" Seb scoort de 4-0 via de paal. We gaan de rust in met een 4-0 voorsprong.

2de helft

Kort na rust is Willem dichtbij een doelpunt ,maar zijn schot wordt geweerd door de doelman. Wechel krijgt nu ook toch een paar kansen wat resulteert in een tegendoelpunt in de 44ste minuut. 4-1 55" Cas zet door, Seb maakt subliem zijn 2de doelpunt. 5-1

De jongens blijven gas geven, en de hele ploeg blijft goed georganiseerd spelen.

De wedstrijd loopt stilaan naar het einde toe. Net voor het eindsignaal ziet Stef zijn schot naast gaan.  Eindstand 5-1. Mooie prestatie mannen met veel inzet.

Na de wedstrijd konden de mannen nog een lekker fritje nuttigen. (lotjesverkoop)