U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Weelde A (speeldag 2 op 15-09-2013)

Eindstand: Meer 2 - 7 Weelde A

Nadat we vorige week begonnen met een vrije zondag was het vandaag voor ons de aftrap van de competitie, thuis tegen Weelde. Voor de wedstrijd ook nog even met z’n allen poseren voor de ploegfoto en dan konden we
eraan beginnen.

Al vanaf de eerste minuut was het te zien dat het een zware wedstrijd zou worden voor ons. Hun middenveld en voorspelers zetten heel veel druk naar voor, het was alle hens aan dek. Na een minuut of 10 kwamen we beter in de wedstrijd en door goed combinatie voetbal kwamen we ook aan een paar halve kansjes. Echter in minuut 14 dwarrelde een mislukte
voorzet hoog in doel waar Lars niet bij kon. We leken even aangeslagen want 2’ later hing de 0-2 tegen de touwen. We herpakten ons en met snelle balwisselingen probeerden we toch in de 16 van Weelde te komen, jammer genoeg was er de kracht en precisie niet om af te werken. Het was in tegendeel Weelde met haar snelle en krachtige voorspelers die op een paar minuten tijd 0-3 en 0-4 scoorde. Net voor rust maakte zij zelfs de 0-5.

Tijdens de rust alles nog eens doorgesproken en met nieuwe moed begonnen we aan de 2é helft. Weelde was nog steeds de dreigende ploeg maar we konden alles toch beter opvangen en zelf ook terug aanvallen in elkaar knutselen. In de 47’ kregen we de 0-6 binnen. We lieten de koppen niet hangen en bleven goed voetballen en eindelijk daar was ie dan, ons eerste doelpunt van het seizoen in de 49’ gescoord door de Jef nadat hij zichzelf mooi vrij draaide, mooi doelpunt.
jammer voor ons scoorde Weelde toch nog één maal na een mooie doorsteekpas. Cas kon de eindstand nog milderen tot 2-7 in de 55’. In het laatste kwartier waren er nog kansen voor beide ploegen maar er werd niet meer gescoord.

Conclusie, als ploeg geheel leverden we een mooie prestatie, maar in kracht kwamen we te kort. Proficiat jongens omdat jullie ondanks de grote achterstand in de rust toch bleven voetballen en dat moeten we zeker blijven doen. Doe zo verder mannen en dan komt het wel goed.