U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer - Flandria (speeldag 4 op 29-09-2013)

Eindstand: Meer 5 - 2 Flandria

In een lekker herfstzonnetje begonnen we aan onze 2é thuismatch tevens ook onze 2é competitie wedstrijd van het seizoen.

We zaten direct goed in de wedstrijd en speelde bijna continu op de helft van Flandria. In de 6’ trapte Seb een hoekschop die mooi door Michiel werd binnen gekopt, een verdiende 1-0 voorsprong. Er waren nog wel een paar hete standjes voor het doel van Flandria maar het was allemaal net niet.Na 10’ spelen liet Flandria zien dat ze zich zo maar niet zouden laten doen. Ze hadden ongelooflijke rappe spelers, maar onze achterlijn had het redelijk onder controle al drukte ze ons wel terug op onze helft. De wedstrijd ging wat op en neer met toch meer kansen voor ons. In de 20’ kwam Flandria weer opzetten en een precies schot van hen ging juist naast de paal binnen 1-1. Hieruit putte Flandria vertrouwen uit en 4’ later werd de spits foutief gestopt net voor de 16. Bij ons dacht men dat er rechtsstreeks zou gesjot worden, maar het het balletje ging opzij, een harde trap die nog afweek op een speler van ons, Pim zette er zijn vingers nog net tegen, maar de bal ging weer net
naast de paal binnen. 1-2 achterstand. Dit was het sein om onze rug weer de krommen en met z’n allen er tegen aan te gaan. Er werden weer mooie combinaties op de mat gelegd en dit resulteerde nog in 3 doelpunten voor de rust Seb in de 30’ en nog 2x Cas alleen voor doel in minuut 35 en 36. Ruststand 4-2.

Na de rust begonnen we zoals in de eerste helft, met veel balbezit maar de laatste pas was niet niet goed of de keeper zat er tussen. Na een kwartier trok Michiel gepast mee naar voor, hij haalde verschroeiend uit en zijn 2é doelpunt was een feit. 5-2.We moesten nog wel opletten voor de snelle spitsen van Flandria maar echt in de problemen kwamen we niet. We noteerden nog een terug liggende bal op Robin die trapte vanaf 20 meter maar zijn afstandsschot werd nog net door de keeper aangeraakt waardoor de bal op paal belande, jammer. zowel wij als Flandria hadden nog een paar kansen, maar er werd niet meer gescoord.
Eindstand 5-2. Iedereen speelde op een goed niveau, alle taken en positie wisselingen werden goed uitgevoerd, kortom het was weer mooi om te zien. Ne dikke proficiat jongens.

Supporters, volgende week vertrekken we weeral vroeg naar Zwaneven en dat juist met Meer kermis!!!!
Ziet dat ge er allemaal zijt, zo kunde goed uitwaaien en bekomen van de kermis.