U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Wechelderzande - Meer (speeldag 6 op 13-10-2013)

Eindstand: Wechelderzande 4 - 1 Meer

Op een zonnige zondagmorgend, o nee foutje, een zondagmorgen met alleen maar regen en              7 graden celcius. We zijn te vroeg begonnen door de scheids! Al direct in het begin een schot op de lat door mij. Na een paar minuten een kans voor Wechel, geen probleem. Een kans voor Wechel, oef in het zijnet van Pim. Na … minuten een  kans voor Wechel en daar is de 1-0, 2 minuten later weer een kans voor Wechel. Lap daar is de 2-0. Mooie aanval van Meer met Daan Van Aperen, maar kans eindigt op de keeper, dan komt er de 3-0, jammer. Dan een aanval door Meer, maar ik besluit naast. Willem krijgt een been in zijn buik en scheids reageert niet. Een vrije trap voor Meer op een gevaarlijke plaats. Michiel neemt de aanloop, oef mooie poging. Nog een krachtschot van Michiel van 25 meter maar hij besluit over.

2e helft

Kans voor Meer van Seb, maar helaas geen doelpunt, dan volgt een vlam van Thijs, zoef juist naast maar mooie poging. Een counter van Wechel en hoppa, het is 4-0. We blijven gas geven en daar volgt een prima kans voor Cas , maar helaas weer geen doelpunt. Vrije trap Meer, Michiel wil hem snel diep geven maar er loopt een speler van Wechel voor. Weer een kans voor Meer maar ik kan hem niet binnentikken. Een hoekschop levert geen gevaar op. Counter van Wechel, hoekschop en prima redding van Pim. Counter van Meer met Seb met voorzetschot op de paal. Het geluk zit ons niet mee. Mooie combinatie met schot van Jef en Willem tikt hem zelfbeheerst  van dichtbij binnen. “Dat is em! Dat is em!” en “goal!, goal!, goal!” zou Rik De Saedeleer geroepen hebben. Eindelijk, de 0 is eraf! Een speler van Wechel haalt Michiel fors onderuit, geen kaart gegeven door de scheids. Michiel staat klaar maar de keeper redt. Nog een laatste kans voor Cas maar helaas geen doelpunt.

We kunnen besluiten dat het weer en het geluk ons niet meezaten.

Bedankt aan al de supporters , bedankt Danny voor koffiekoeken (deze smaken elke keer echt lekker na een match), alleen van de koffiekoeken kwam wat rommel maar ook bedankt aan onze kapitein om het op te ruimen. Merci Michiel!