U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Oosthoven A - Meer (speeldag 8 op 27-10-2013)

Eindstand: Oosthoven A 2 - 3 Meer

Zoals gewoonlijk waren we goed op tijd op onze bestemming in Oosthoven.

We kwamen als eerste aan in de kantine en dat was eraan te merken want het was er nog redelijk fris en ze waren er nog aan het poetsen van de dag tevoren! Maar er was een  bakje koffie en een lekkere koffiekoek (verzorg door Jef en Tinne en zeker ruim voldoende). Tegen dat het tijd was zijn we naar beneden gegaan maar nog voor we er waren was het eerste doelpunt voor Oosthoven al gevallen dus dit beloofde spannend te worden.

Gelukkig lieten onze zwart/gele duivels het hoofd niet hangen en gingen er stevig tegen aan. Na de 7’ kwam er een fout op Toon met een vrije trap als gevolg.Daarna hebben we nog enkele kansen gehad maar helaas…dan wordt er toch gescoord door Jef maar deze word afgekeurd door buitenspel.

Dan op de 20’ komt het 1-1 te staan door een goal van Seb. En daar sluiten we de eerste helft mee af.  Tijd voor de jongens om even uit te rusten en er met volle moed weer tegen aan te gaan….

De tweede helft hebben we de wind mee en de zon breekt door. Oosthoven voelt de druk en dat is zowel aan de spelers merkbaar als aan de trainer die af en toe uit zijn hokje komt gebriesd!!

Ook aan onze kant merk je de spanning en dan vooral aan Jan Hessels die bijna niet kan blijven zitten van de stress. Meer zet goed druk en dit is meteen merkbaar want op 45’ valt er een tweede goal van Rob na een mooie pas van Cas. We zijn op dreef de passen zijn goed, de verdediging is goed en dit wordt op de 48’ beloont met een derde doelpunt.

Oosthoven laat zich echter ook niet kennen en scoort op haar beurt een tweede doelpunt op 52’. Jef scoort helaas nog een gele kaart, en we hebben nog een paar kansen maar de eindstand eindigt  op 2-3 na het verlossende fluitsignaal.

Dit was zeker een verdiende overwinning voor Meer! Proficiat jongens! Ook de boetekas is weer een beetje aangedikt, dit dankzij Pim en Cas die een beetje te laat waren en door onze eigen trainer die zijne pas was vergeten!!