U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Hoogstraten VV - Meer (speeldag 10 op 23-03-2014)

Eindstand: Hoogstraten VV 1 - 4 Meer

De wedstrijd begint gelijk opgaand met een paar halve kansen aan beide kanten.

In de 8’ zet John goed door, strakke voorzet en de verdediger van HVV werkt de bal via de lat tegen de touwen. 0 - 1 . Een iets toch wat strenge scheids trekt bij John zijn 1e fout direct geel . Even later krijgt ook Arno G een geel karton voor een onnodige duwfout.

Hoogstraten speelt vooral op de counter en via een snelle uitbraak maken ze ook de 1-1.

Daarna volgden nog een paar schoten van Jannes, Nick en Arno Q. De eerste helft was niet spetterend door onder meer de passes die niet aankwamen.

Na een minuut of 4,5 in de 2e helft een voorzet vanop de flank en Bjorn trapt de bal keurig binnen. 1-2. Of toch niet, buitenspel zegt de scheids !

Hierna volgen de kansen elkaar snel op en we krijgen ons 2e verdiende doelpunt. Na een doorsteekpas van Alex trapt John de bal binnen. 1-2 !

Een paar kansen voor Sitse maar een sterk keepende doelman houdt Sitse van zijn verdiende doelpunt. In de 58’ pikt John zijn tweede goaltje mee na een voorzet van Sander.  1-3 CEen paar afstandsschoten volgden . Ward speelt in de 60’ Arno G aan die een voorzet richting strafschopgebied geeft maar die lekker binnenwaait. 1-4 J .

Na een paar doelpogingen blijft het dan toch 1-4 ! Een verdiende zege van de jongens die met nog 3 speeldagen te gaan 1 punt minder tellen dan Vlimmeren.

Onze 2e plaats staat met 13 punten voorsprong helemaal vast.