U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer - Zwarte Leeuw (speeldag 11 op 17-11-2013)

Eindstand: Meer 5 - 1 Zwarte Leeuw

Na een weekendje zonder voetbal konden we vandaag weer de draad opnemen tegen Zwarte Leeuw.

De wedstrijd werd op gang gefloten en we namen meteen de match in handen en reeds na een vijftal minuten kon Nick de 1-0 binnenwerken. Wie dacht dat daarna de trein vertrokken was voor aardig wat goals kwam toch wel wat bedrogen uit. Zwarte Leeuw trok zich massaal terug op eigen helft en het was moeilijk om een gaatje te vinden. We geraakten nog wel aan een aantal halve kansjes maar een doelpunt scoren voor de rust lukte niet meer. Zo gingen we rusten met een 1-0 voorsprong. Na de pauze konden we meteen op een 2-0 voorsprong komen. John kon van ver aanleggen en de bal verdween netjes over de keeper juist onder de lat in doel. Geen twee minuten later probeerde Jannes het ook van ver en het stond 3-0. Na dit doelpunt moesten de bezoekers wel meer vooruit voetballen om nog voor enig gevaar te kunnen zorgen en zo kwam er wel wat meer ruimte. De mooiste goal van wedstrijd kwam er na een mooie combinatie van Ben ,Arno en John die de 4-0 op het bord prikte.Heerlijke aanval. Tussendoor kon ook Zwarte Leeuw een keer tegen scoren maar Nick kon de 5-1 binnentikken na hoekschop. Daarna noteerden we nog een bal op de paal van Sitze en een tweetal pogingen van Tuur die maar net naast gingen maar het mocht niet lukken voor Tuur,zeer jammer want hij verdient zo stilaan zijn goal wel dit seizoen maar het komt er nog wel van .

Zo konden we deze wedstrijd afsluiten met een eindstand van 5-1. De volgende wedstrijden zullen zeer belangrijk zijn voor het verdere verloop van het kampioenschap, uit naar Zwaneven en thuis tegen Vlimmeren, te beginnen volgende zondag naar Zwaneven. We hopen natuurlijk weer op onze trouwe supporters om onze gasten aan te moedigen.