U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Zwaneven FC - Meer (speeldag 12 op 24-11-2013)

Eindstand: Zwaneven FC 0 - 5 Meer

Weer een belangrijke wedstrijd tegen een van de directe concurrenten voor het kampioenschap. We beginnen sterk tegen Zwaneven met al meteen een doelpoging van Ben in de 3e min.. In de 4e min. scoort John de rebound na een corner van Jannes en een kans van Ben. 0-1

In de 7e,8e en 9e min. is vooral Zwaneven aan de bal met 2 vrije trappen maar de Meerse verdediging en Joey hebben  het onder controle. Kort daarna nog een vrije trap voor Zwaneven.  In korte tijd hadden ze toch een paar overtredingen nodig om Zwaneven van de goal te houden.

Daarna krijgt Meer een vrijetrap. Ben neemt deze en schiet hem van een verre afstand vanaf de linker flank direct in de goal.0-2 Hier kort na maakt Jannes nog een mooie goal dankzij de assist van Ben. 0-3 Daarna een paar aanvallen van Zwaneven maar Joey kon de bal wegnemen van de tegenstander. Meer is toch wel de best voetballende ploeg.

In de 21e min. komt er nog een goede kans voor Meer na een lange bal van Nick naar Jannes toe. Jammer genoeg was de keeper van Zwaneven Jannes net voor. In de 31e min. neem Jannes een vrijetrap vanaf de rand van het strafschopgebied maar eindigt op de muur, hierna geeft Tuur een wereld voorzet naar Nick en trapt hij hem geplaatst in de goal. 0-4 In de 33e min. neemt Zwaneven een vrijetrap maar die eindigt op de muur. Daarna volgt een dribbelactie van Jannes en een panna van Alex met een kans als gevolg. Uit deze kans volgt nog een 2e met een kopbal van Ben. Tijdens de rust is de stand 0-4.

Na de rust is er meteen een mooie actie van Ward met een panna maar geen echte kans als gevolg in de 49e-51e min. krijgen Meer en Zwaneven beide een corner maar geen kansen als gevolg. In de 52e min. maakt Joey een belangrijke redding. In de minuut hierna volgt er een doelpoging van Ben maar die gaat net naast. In de 18e min. maakt John ook nog een afstandsschot  maar die gaat ook naast. Hiernaar mag John nog een corner nemen. In de 63e min. werkte Jannes zich voor de keeper en maakte een mooie goal. 0-5 In de 73e min. is er een vrijetrap voor Zwaneven met een verassend schot. Zwaneven begint het nu wel iets moeilijker te maken  maar Meer blijft hun eigen wedstrijd spelen.

Zwaneven krijgt een kleine kans in de 76e min. In de 77e min. breekt John uit maar de arbiter fluit buitenspel waar de Meer supporters het duidelijk niet mee eens zijn. Hierna neemt John een corner die in draaide tegen de lat.

We sluiten deze mooie wedstrijd af met een verdiende 0-5 . Meer speelde zeer goed en het spel was om trots op te zijn. Ga zo door!