U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Wortel - Meer (speeldag 15 op 15-12-2013)

Eindstand: Wortel 0 - 7 Meer

Op deze zondagmorgen heeft iedereen wat uit kunnen slapen(sommige nog wat langer dan andere), en vertrekken we naar Wortel om daar de match te spelen om 11.00 uur.

De scheidsrechter was nog niet aanwezig dus onze trainer Johan nam deze taak op zich.

De wedstrijd begon vol vertrouwen en na een dikke drie minuten zet Jannes de 0-1 op het scorebord, dit na een hoekschop en” wat gedoe” voor de goal.

In de 7e minuut doet Joey een redding na een mooie aanval van Wortel.

Na 8.22 min. Komt de redding voor Johan in de vorm van de scheidsrechter die dacht dat de wedstrijd om half twaalf zou beginnen, en begint Johan zijn jongens meteen te coachen.

17e min. Jannes schiet op goal, de keeper stopt de bal maar lost en John kan de bal mooi binnenschieten 0-2.

31e min. Nick wordt aangespeeld door Ward(of was het Tuur)en schiet de 0-3 binnen. Einde 1e helft

Na de rust weer fris op het veld, en een nieuw gezicht in de goal, jawel Ward gaat de 2e helft keepen.

12e min. Korte hoekschop van John naar Arno, deze speelt terug naar John en die gooit de bal mooi voor Nick die tikt binnen 0-4.

21e min. Hoekschop John, Nick kopt en maakt zijn 3e goal van de dag 0-5. 2 minuten later geeft John een pas naar Joey en deze trapt mooi in de goal 0-6.

In de 31e min. doet Jannes nog een schot op goal, keeper pakt maar lost de bal en Joey die goed gevolgd was schiet de 0-7 binnen.

De scheidsrechter fluit en de wedstrijd is ten einde. Geen al te moeilijke wedstrijd voor onze jongens, wel veel kansen gemist: bal over, bal net naast, bal ver naast enz.Dankzij onze goede verdediging kon Wortel niet vaak tot kansen komen en hadden we de wedstrijd geheel in handen.

Nu een welverdiende winterstop, geniet ervan.