U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Minderhout A - Meer (speeldag 17 op 12-01-2014)

Eindstand: Minderhout A 0 - 2 Meer

Goed uitgeslapen begonnen we vandaag , 12 jan., aan de derby tegen Minderhout. En dat was nodig ook want dat wisten we nog uit de heenronde dat de jongens van MVV tegen Meer altijd iets extra's kunnen.

Minderhout begon fel aan de wedstrijd met al direct 2 kleine schietkansen zonder dat ze in het kader kwamen. Voor onze jongens was het in de beginfase echt zoeken naar hun spel, dit als verdienste van de tegenstander die iets feller in duel gingen. 12 de min.mooie doorsteekpas van Ward naar Jannes die afwerkte. Onze 1 ste kans en meteen raak. 0-1

We komen na de goal iets beter in de wedstrijd met halve kansen voor Sitse en Ben tot  MVV gevaarlijk tegenprikt in de 22 ste min. Een goede parade van Joey is nodig om de gelijkmaker te voorkomen. Hierna snelle omschakeling van Meer en met een karambolle doet Sitse de bal inclusief de keeper in doel belanden. 0-2

Na nog een mooi afstandsschot van Jannes en een bal van Ben op de keeper gaan we rusten met een iet wat gevleide voorsprong.

Na de pauze begonnen we direct goed aan de 2 de helft met schoten van Sitse en Nick zonder echt veel gevaar. MVV komt met een vrije trap in de 43 ste min. dichtbij de aansluitingstreffer maar de kans werd naast getrapt.

De 2 de helft was er één met kleine prikjes over en weer waarbij toch de 0-3 dichterbij was dan de 1-2 maar gescoord werd er niet meer waardoor we deze derbyverdiend afsluiten met een overwinning.