U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Minderhout A (speeldag 4 op 29-09-2013)

Eindstand: Meer 1 - 1 Minderhout A

Deze morgen stond er een mooi zonnetje boven de velden van KFC Meer. We keken uit naareen spannende wedstrijd tegen onze vrienden uit Minderhout.

Onze verwachtingen werden helemaal ingevuld. De kansen van beide ploegen wisselden elkaar razendsnel af, maar na een kwartier spelen scoorde Ben voor ons een eerste goal na een knappe actie van John. Kippevelmoment!( of was da toch van de kou, Willy?) In een zeldzaam dood momentje herkenden we ineens de scheidsrechter, Marc Ceusters uit Hoogstraten, die perfect paste bij deze derby en de wedstrijd volledig onder controle had. We zagen nog heel mooie voetbal, technisch hoogstaand en een plezier om te zien. Roy heeft de goal nog een paar keren leeg kunnen houden en de keeper van Minderhout had ook z’n handen vol. Zo gingen we de rust in met 1-0.

De 2de helft waren de jongens er weer helemaal klaar voor en de kansen vlogen ons rond de oren. Het was gelukkig heel spannend om te volgen want het was toch wel heel fris aan de zijlijn. Sommigen daverden bijna uit hun kleren, jammer genoeg ni helemaalJ.

Na 20 minuten geraakte Minderhout toch voorbij onze verdediging en werd het 1-1. Het spel werd nog sneller en heviger, ze waren elkaar echt waard, maar niemand kon de vele kansen nog omzetten naar een doelpunt dus de einduitslag bleef 1-1.

De thuisblijvers hadden weer ongelijk, ze hebben een knappe wedstrijd gemist. Dat belooft weer voor de heenronde!

Nog bedankt aan de aanwezige supporters voor de toffe sfeer, onze trainer, onze afgevaardigde (die volgens sommige vrouwelijke suggesties ook wel in korte broek langs de lijn mag verschijnen J ) en de scheidsrechter waar we allemaal heel content over waren en die nog wel eens mag terug komen naar het mooie Meer!