U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Flandria - Meer (speeldag 5 op 06-10-2013)

Eindstand: Flandria 3 - 7 Meer

Daags na Meir kermis mochten we op bezoek bij Flandria die ons op zaterdag niet konden/wouden ontvangen. Toch zag je niet dat er de vorige nacht(en) veel werd gefeest.

De eerste 15’ hadden we het overwicht tegen onze medekoploper. Na een mooi één-tweetje tussen John en Tuur trapte Tuur op de keeper van de thuisploeg waarbij het eerste schot van de wedstrijd al meteen een doelkans was. Toen we een dikke 10’ bezig waren trapte Ben op de keeper maar die bokste hem weg, John kon zo een actie vanaf de buitenkant opzetten en met een panna en een nepschot kon hij uiteindelijk de 0-1 binnentrappen. Even later kon ook Nick zijn goaltje meepakken door een mooie actie van hem en Sitse : 0-2. We combineerden goed en de thuisploeg kwam er niet aan te pas. Na goed doorzetten van Sitse pikte ook hij zijn goaltje mee : 0-3. Een paar minuten zonder kansen toen Alex een schone kans had om te schieten. Wat ne wereldgoal van Alex die van op 30-35m mooi in den haak knalde. Bij de 1e kans voor de thuisploeg was het ook direct raak. Een mispakken van onze Joey was misschien het gevolg van zijne kater?  Na een twijfelachtige start in de 2e helft kon Nick zijn tweede goal maken met ne schone kopbal na een perfecte voorzet van Alex : 1-5. Niet veel later voetbalde Flandria zijn 2e kans bij elkaar waardoor het spijtig genoeg 2-5 werd. Na dik 10’ in de 2e helft viel Bjorn geblesseerd  uit na een duel met de spits van Flandria. Na een mooie combinatie van onze aanvallers kon Jannes mooi doortikken naar Arno die beheerst afwerkte, 2-6.    10’ voor ‘t einde kregen we nog een tegendoelpunt te verwerken 3-6.Maar juist voor het eindsignaal  kon Jannes zich doorzetten waarbij ook hij zijn verdiende doelpuntje meepakte.

Zo kunnen we de kermis weer goed verderzetten en waarbij we naar de volgende match toe kunnen gaan als leider van onze reeks. Als ploeg hebben we weer goede combinaties opgezet en hard gewerkt voor elkaar met een verdiende overwinning als gevolg.