U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Turnhout KV (speeldag 9 op 03-11-2013)

Eindstand: Meer 5 - 0 Turnhout KV

Vandaag , 3 nov., de topper tegen Turnhout op het programma , nr.1 tegen de nr.2 .

In de 1ste 15 min. was het veel zoeken door beide ploegen  met een zeer kordate scheidsrechter , waarna Turnhout toch met het betere veldspel in het 2 de kwartier de bal liet rondspelen dan onze jongens maar zonder echt voor gevaar te zorgen.

Na een half uur wedstrijd kwamen we weer wat beter in het spel met wat schuchtere pogingen van Nick,Jannes & Ben zonder veel doelgevaar.

Tot de 35 ste min. . Alex geeft mooie doorsteekpas op Jannes en met wat geluk tot bij John die cool afwerkte : 1 - 0 .

Misschien wat gevleid maar je voelde dat onze jongens aan het groeien waren in de wedstrijd. 3 min.later na goed doorzetten van Arno kon Jannes de 2 - 0 binnentikken. Buiten enkele verre afstandschoten kon Turnhout er niet veel tegenover zetten, de frustatie komt boven bij de bezoekers .

Na nog het missen van een grote kans van onze jongens komt de bal na wat geharrewar op slag van rust bij onze kapitein Nick die met een rake knal van buiten de baklijn de 3 - 0 ruststand vastlegt.

De 2 de helft wisselt Turnhout van doelman (niet altijd vrijuit bij de doelpunten)maar het zijn toch de Meerse jongens die de 2 de helft volledig voor hun rekening nemen. Jannes maakt er in de 46 ste min. 4 - 0 van met een strakke vrije trap.

Na nog wat halve kansen van onze jongens kan Nick ook zijn 2 de van de dag binnenkoppen na voorzet van Jannes. 5 - 0 .

Pas na de 73 ste min.moet Joey zijn 1 ste bal tussen de palen pakken , wat niet alleen iets zegt over het aanvallend spel van Turnhout maar vooral iets over onze verdediging die heel de wedstrijd alles onder controle hadden, goe gedaan gasten !

Logische en verdiende overwinning zodat we volgende week als leider naar Hoogstraten kunnen. Supporters allen op post want onze gasten gaan het nodig hebben !