U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Wortel (speeldag 1 op 07-09-2013)

Eindstand: Meer 4 - 3 Wortel

De eerste wedstrijd van de competitie vond vandaag plaats. Wortel kwam naar ons en het bleek erg spannend te worden.

In het begin is er wat druk van Wortel zonder grote kansen. Na een duwfout krijgen we een penalty die Lando prima omzet; 1-0. De partij golft op en neer, ook Wortel weet enkele malen goed uit te breken, maar verdedigers Seppe, Stef en Jordi helpen mekaar indien nodig. Jan moet enkele knappe reddingen verrichten. Voor rust weet Oliver nog door de verdediging te snijden en via Remy wordt het 2-0. Net voor rusten weet Wortel nog te scoren na een bizarre lobbal, 2-1.

De tweede helft hetzelfde spelbeeld. Beide ploegen trachten de overwinning naar zich toe te slepen en Wortel weet gelijk te komen. Blijven knokken is de boodschap en na een mooie voorzet van Stef H kan Huub binnen koppen. Als Johannes later scoort op voorzet van Willem lijken de schaapjes op het droge. In het slot scoort Wortel nog een keer en zo is het de laatste minuten nog bibberen. Het blijft 4-3 en zo is het resultaat en spel de eerste match positief. Volgende week is het Gierle uit, altijd lastig!