U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Vlimmeren - Meer (speeldag 12 op 23-11-2013)

Eindstand: Vlimmeren 5 - 2 Meer

8u10 vertrek naar Vlimmeren. Ondanks dit vroege vertrekuur waren alle spelers op tijd en klaarwakker. Om half 10 aftrap tegen een Vlimmeren dat net boven ons stond in het klassement. Al snel was duidelijk dat het niet eenvoudig voetballen was op het kleine hobbelige B-veld. Het eerste kwart waren we baas. Na een schitterende actie van Lando kwamen we dan ook op voorsprong. Helaas konden we deze niet vasthouden en kwamen we terug op achter stand (2-1). Vlimmeren miste ook nog een penalty. Net voor de rust kon Johannes zich nog doorzetten en alsnog de gelijkmaker binnen prikken. Een terechte rust-stand.

De tweede helft werd het wedstrijdplan iets meer gewijzigd. De bedoeling om sneller de diepte te zoeken kwam er niet uit. Vlimmeren liep geleidelijk uit tot 5-2 en wist zo te zegevieren. Deze week komen de buren uit Minderhout op bezoek! Spanning verzekerd!