U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Minderhout A (speeldag 13 op 30-11-2013)

Eindstand: Meer 5 - 2 Minderhout A

Over de hoeveelheid supporters bij deze streekderby zullen we niet praten, want dan zouden helaas (het was toch een thuis wedstrijd) verliezen. Gelukkig bepaald het aantal supports niet de kwaliteit p het veld.
Vanaf minuut één liet Meer zien deze wedstrijd te willen winnen. Er werd continu druk gezet op de bal en de ploeg ging als één geheel richting het doel van Minderhout. Na 4 minuten leverde dat de eerste corner op. Helaas zonder resultaat.
Na nog wat kleine kansen kopte Oliver in de 15de minuut een mooie corner van Lando binnen. 6 minuten later probeert Remy slim in het strafschop gebied tussen 2 tegenstanders door in schiet positie te komen. Minderhout ziet maar één oplossing en Remy gaat neer. Deze penalty word vakkundig binnengewerkt door Lando. Vlak voor rust werkt Oliver de zoveelste corner met precisie in de goal van Minderhout.
Na rust krijgen we een heel ander beeld. Minderhout is gretiger, Meer is zoekende naar het spel van voor de rust. Toch is de eerste grote kans voor Meer. Johannes heeft pech in de afwerking. Na 45 minuten leggen Stef en Guus een tegenstander op de grasmat. De scheids legt de bal op de stip. Het is 3-1. Acht minuten later is er een mooie passeer aktie met voorzet van Lando. Remy staat goed opgesteld en kopt keurig binnen. Een late tegentreffer mag de pret niet drukken.
De miniemen van KFC Meer mogen weer trots zijn. De nieuwe aanwinst Shady past goed in de groep en deed niet onder. Zelfs de half zieke Jordy kwam zijn maten aanmoedigen. Klasse.