U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Meer - Gierle A (speeldag 15 op 14-12-2013)

Eindstand: Meer 3 - 5 Gierle A

Vandaag was de laatste partij voor de winterstop. In Gierle verloren we met 8-2, maar hier speelden we gedurende een lange tijd onder ons niveau. Zaak was nu om ten allen tijde je best te blijven doen voor het team.

We kenden een blitz-start. Na 1 minuut belandde een vrije trap van Lando bij Jarke die niet twijfelde en ons op voorsprong zette. Echter deze was van korte duur. Op corner was Gierle enkele malen gevaarlijk en al snel stond het 1-1. Na 5 minuten stonden we helaas 1-2 achter. Het verdere verloop van de eerste helft kregen we nog wel enkele kansen, maar ontbrak de laatste pass of de goede afwerking.

Ruststand 1-2 en nog niks verloren. Scherp beginnen en dan zouden we wel zien waar het schip strandt, was de boodschap. Onze start is gedreven, maar na een paar mindere minuten krijgen we een mentale dreun als Gierle op uitbraak 1-3 weet te scoren. De minuten hierna scoren zij nog twee keer en staat het 1-5. Dan is het weer aan KFC Meer om het heft in handen te nemen. Er wordt nog steeds gestreden. Remi weet knap de 2-5 te scoren. Jordi knapt erg mooi binnen na een corner.

De 3-5 eindstand had misschien anders gekund, maar vandaag was het dus nét niet.

Na de match genoten de U13 van frieten. Even genieten van de winterstop en feestdagen. Daarna vliegen we er met veel energie opnieuw in!