U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Minderhout A - Meer (speeldag 26 op 15-03-2014)

Eindstand: Minderhout A 3 - 1 Meer

Vandaag stond de derby tegen Minderhout op het programma. Het begin van de wedstrijd was voor onze jongens. De eerste 10 minuten kampeerden we op de speelhelft van de tegenstander. Dit resulteerde in 1 grote kans voor Järke na een goed aangesneden hoekschop van Brend.

Verder noteerden we nog een schot van Seppe dat niet gekadreerd was. Na de goede start moesten we het initiatief laten aan MVV dat na een kwartier spelen op 1-0 voorsprong kwam na een afstandsschot van hun aanvoerder. Mede door de tegenwind en door een gebrek aan felheid in de duels kwamen we in de eerste helft nog maar amper onder de druk van de thuisploeg uit. Dit resulteerde al vrij snel in een tweede tegentreffer. Enkele seconden voor het affluiten van de eerste helft kregen we een derde doelpunt binnen waardoor het een lastig karwei beloofde te worden om de partij in de tweede helft nog te doen kantelen.

Ruststand: 3 -0

Na de rust kwamen onze jongens wat feller uit de kleedkamer wat vrij snel resulteerde in enkele kansen voor Brend en Lando. Het balbezit en de betere combinaties kwamen nu voornamelijk van onze kant.

Na een kwartier spelen zagen we nog een goede kans voor Järke maar ook dit schot werd gepareerd door de thuisdoelman.

In het slot van de wedstrijd voerden we de druk op de tegenstander nog wat op om op zoek te gaan naar dat verdiende tegendoelpunt. Enkele grote kansen voor Remy resulteerden net in de 3-1.

5 minuten voor tijd was het dan toch eindelijk prijs. Lando krulde een hoekschop mooi voor het doel van MVV en via de rug van een tegenspeler verdween de bal tegen de netten. Verder dan deze eerredder kwamen we echter niet meer. Hopelijk kunnen we volgende week terug aan het langste eind trekken in een oefenpartij tegen Wildert.

Selectie: Jan, Johannes, Stef, Volker, Jordi, Jens, Oliver, Remy, Seppe, Brend, Järke, Shaddy, Lando & Jente