U bekijkt het archief van 2013-2014Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Zwarte Leeuw A - Meer (speeldag 6 op 12-10-2013)

Eindstand: Zwarte Leeuw A 3 - 1 Meer

Vandaag speelden we een vooruitgeschoven wedstrijd op het veld van Zwarte Leeuw. Onze jongens kregen de kans om zich te tonen in het stadion van de “Leeuwen”.

Na een gelijk opgaand begin van de wedstrijd noteerden we na 10 min een eerste grote kans voor de thuisploeg. Balverlies op onze eigen helft werd onmiddellijk afgestraft met de openingsgoal tot gevolg (1-0).

Enkele minuten later veroverde Lando de bal op de helft van Zwarte Leeuw. Hij speelde een verdediger knap uit en schoof de bal beheerst in het hoekje (1-1).

We noteerden verder in de eerste helft nog enkele kleine kansen van Remi en Lando. Zo gingen we de rust in met een gelijke stand. Het balbezit was grotendeels voor de thuisploeg, maar op de tegenaanval creëerden onze jongens ook enkele mooie kansen.

In het begin van de tweede helft kwamen we onder druk te staan door enkele snedige combinaties van de thuisploeg. We zagen enkele knappe reddingen van de sterk keepende Jan. Seppe moest ook nog een bal op de doellijn afweren.

Na 10 min spelen zagen we de eerste kans van de KFC. Een schot van Guus ging over de deklat.

De hieruit volgende uittrap resulteerde in een snelle uitbraak van Zwarte Leeuw die leidde tot de 2-1 voor de thuisploeg.

Een reactie van onze jongens bleef niet lang uit. Na een knappe actie van Huub aan de zijlijn legde hij de bal af richting Remi die net niet in doel kon besluiten.

De laatste 10 minuten probeerden we nog wat te forceren door Oliver met zijn snelheid in de spits te posteren. Echt grote kansen konden we niet meer creëren.

Enkele minuten voor tijd kregen we nog een derde treffer binnen na een mooi uitgespeelde aanval van de thuisploeg.

Zo gingen onze jongens strijdend ten onder tegen een sterk voetballende tegenstander. Met dezelfde inzet en mentaliteit zullen er echter nog voldoende punten gesprokkeld worden de komende wedstrijden.

Voorts geven we ook nog een pluim aan de luidkeelse aanmoedigingen van de meereizende ouders. De oproep van Paul heeft zijn effect niet gemist J